Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm... ali, ako uzmemo u obzir trenutnu udaljenost Jupitera i Venera onda jasno mozemo videti da tu neshto i nije kako treba... razdaljina je velika a praznina josh vetja... a Africhko usko grlo nije isto shto i Lindino Duboko grlo... mada u Africi ima grla koliko otjesh... i uglavnom su zelene i plave boje... to je zbog toga shto je danas Titov den raždenija... valjda... a mozhe bit i da greshim... nijesam bash siguran... mada mi je jedan choek pricho da u Kolubari ima somova koliko otjesh... mada ni on nije siguran... al ajde... :lol:

ma loodilo
24376349.gif

što me nervira ova vrućina... mada, ne valja ni kad pada kiša... al da uđeš u bus, bolje da se ubiješ, ebo te... aj što se ne kupaju, pa se širi onaj višednevni smrad, i sliva sa sve naslagama prljavštine niz vratove... nego, bre što ne otvore neki prozor... ebem ti narod koji masovno gine od promaje... :dash:

aj nešto za dobar dan, iako i nije nešto počeo... :lol:

el ti vise ne ometas rad (od velike vaznosti po planetu, missim, visokoumni i tezak) moderatora? e fala bogu... napokon ce moci sad da se skoncentrisu...

nemam pojma, nisu mi skoro stizala obaveštenja od primarne važnosti za moj opstanak ovde... distancirala sam se... nemam volje da ometam ičiji razvojni put... nek se ebu sami...
tu sam i nisam tu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back