Kafana "Aj, svrati"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je generički, ovo je original :zcepanje:

CKvGgeyUkAAEmbX.jpg

Tu sam, Kiki..Obaveze..Muvam se po lekarima, a usput neko mi poništio važeću zdravstvenu knjižicu, onda mi izdadoše novu ona prođe u DZ ali u drugoj ustanovi gde imam kontrolu ovih dana neće da prođe..:evil: Opet do njih da vidim šta je sa knjižicom oni kažu ok je a opet neće da prođe, kao da ne postoji i kad odeš na njihov sajt da izvršiš proveru..za prethodnu kaže poništena, a za ovu proverite da li ste ukucali ispravne brojeve...I sad ne znam šta da radim, mislim pustili su me da obavim te preglede ali rezultate ne mogu da podignem bez knjižice :histericna: Na kraju ću da platim onu elektronsku valjda će ona da važi..A sve to i još ponešto na ovu vrelinu..

Baš to, pita me sestra u Dz, da li sam izgubila knjižicu..ništa od toga ali je neko očigledno permutovao brojeve i poništio moju..A sad mi je ta velika kontrola, da me nisu primili na institutu neko bi garant popio batine, koliko sam se iznervirala..I sad pre nego što pnovo odem u rfzo moram da svratim da vidim da li možda sad mogu da očitaju knjižicu ali mislim da nema ništa od toga..Jednostavno oni je u svom sistemu nisu registovali i sad ja mogu samo da se uslikam s njom..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back