Кадиров добио аутомобил од Илона Маска

Nije to legalna donacija nego šverc, Kadirov je pod sankcijama US.
Zato Muska treba pozvati na saslušanje da objasni kako je Kadirov dobio Cybertruck.
I baš me zanima di će ga servisirati 🤡
ja ne znam, i zato pitam, a za servis ne brini, pa ima valjda garanciju bumper to bumper 5 godina?
sta ima da se servisira?

Čemu onda sankcije?
one su protiv vas fasista iz 4. rajha, tako mi ameri njih shvatamo, ali ukapiraces sad kada tramp preuzme

„ЕУ платила Русији 200 милијарди“: Бес и огорчење јер је Русија добила…Колумниста Монеy је приметио да је Европска унија предузела значајне кораке да смањи своју енергетску зависност од Кремља. Међутим, бројке показују да ови циљеви нису остварени. Од фебруара 2022. ЕУ је Русији платила 200 милијарди евра за испоруку енергије.

Штавише, поједине земље ЕУ су чак могле да повећају увоз руског гаса у односу на период пре санкција. На пример, Аустрија је у томе успела.

On je demantovao da je ovome dao auto i ja mu verujem jer je Kadirov dokazani lažov. Mask nema nikakvog razloga da njemu poklanja bilo šta.
Vrlo je moguce i da nije, ali u svakom slucaju, poceo je da se muva tamo gde mu nije mesto, narocito otkako se okrutno razveo od zene, koja je rekla da ju je zamenio drugom i odbacio posle toliko godina braka, kao neku staru krpu. Osim toga, u sred korone terao je radnike da rade punom parom pod pretnjom otkazom...ima nesto 'trampovsko' tj. sirovo u njemu. Nije stabilan.

Back