ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 32.096
Okej, onda se treba doznati tko je taj Šiek i staviti ga na listu sankcija.
Sto kada oni nemaju sankcije sa Rusijom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okej, onda se treba doznati tko je taj Šiek i staviti ga na listu sankcija.
ja ne znam, i zato pitam, a za servis ne brini, pa ima valjda garanciju bumper to bumper 5 godina?Nije to legalna donacija nego šverc, Kadirov je pod sankcijama US.
Zato Muska treba pozvati na saslušanje da objasni kako je Kadirov dobio Cybertruck.
I baš me zanima di će ga servisirati
Čemu onda sankcije?Sto kada oni nemaju sankcije sa Rusijom
Čemu onda sankcije?
one su protiv vas fasista iz 4. rajha, tako mi ameri njih shvatamo, ali ukapiraces sad kada tramp preuzmeČemu onda sankcije?
Okej, onda pratiš Kadirova putem GPSa dok je u Trucku i šalješ koordinate Ukrima.Sankcije su tu samo da otezavaju situaciju, nijesu nikakav garant da nece moci roba da stigne.
Ko kad preuzmeone su protiv vas fasista iz 4. rajha, tako mi ameri njih shvatamo, ali ukapiraces sad kada tramp preuzme
Okej, onda pratiš Kadirova putem GPSa dok je u Trucku i šalješ koordinate Ukrima.
to da je on mator je argument i mog komsije, zakacio neki karton na auto, i upravo to napisaoKo kad preuzme
To neki izlapjeli dekica?
Не него, Северна Кореја ... али ни један srpski патриота не би пожелео да живи у њиховом рају.Belorusija.. jedina država nezavisna od duboke države
On je demantovao da je ovome dao auto i ja mu verujem jer je Kadirov dokazani lažov. Mask nema nikakvog razloga da njemu poklanja bilo šta.Ilon Mask je mentalno nestabilna osoba.
Gde nema naravno da su mu poklonili auto kako bi se sutra uvalili da prave automobile u rusijiOn je demantovao da je ovome dao auto i ja mu verujem jer je Kadirov dokazani lažov. Mask nema nikakvog razloga da njemu poklanja bilo šta.
Slabo je to tržište, zabole ga za ČečeneGde nema naravno da su mu poklonili auto kako bi se sutra uvalili da prave automobile u rusiji
Vrlo je moguce i da nije, ali u svakom slucaju, poceo je da se muva tamo gde mu nije mesto, narocito otkako se okrutno razveo od zene, koja je rekla da ju je zamenio drugom i odbacio posle toliko godina braka, kao neku staru krpu. Osim toga, u sred korone terao je radnike da rade punom parom pod pretnjom otkazom...ima nesto 'trampovsko' tj. sirovo u njemu. Nije stabilan.On je demantovao da je ovome dao auto i ja mu verujem jer je Kadirov dokazani lažov. Mask nema nikakvog razloga da njemu poklanja bilo šta.