Гамбино
Elita
- Poruka
- 15.388
Кадиров добио аутомобил од Илона Маска
Лидер руске Чеченске републике Рамзан Кадиров објавио је да му је директор и власник компаније Тесла Илон Маск поклонио електрично возило пикап сајбертрак и да је задовољан аутомобилом након пробне вожње.
''Добио сам Теслин сајбер-камион од уваженог Илона Маска. Са задовољством сам тестирао нову опрему и лично сам се уверио да није случајно што се зове сајберзвер“, написао је Кадиров на Телеграм каналу.
Он је додао да ће возило бити премештено у руски Североисточни војни округ, где сматра да ће сајбертрак бити веома тражен због својих карактеристика, преноси РИА Новости.
Кадиров је такође позвао Маска да посети главни град Чеченије Грозни.
https://www.politika.rs/scc/clanak/627933/Kadirov-dobio-automobil-od-Ilona-Maska-video
Ово је одлична вест и вероватно Трампова порука оном кепецу Володомиру Милошевићу Зеленском да је било доста рата, да се не може вечно борити против великих сила и да мора да прихвати капитулацију. Надамо се да ће Трамп успети да заустави рат, како би се сви економски опоравили. Лако је великим силама, лако је чак и западној Европи која највише трпи због овог рата, али најтеже је малим небитним државама као што је Србија, јер када богате државе имају економским проблема, ми имамо 10 пута више.
Можемо да се само тешимо да нећемо умрети од глади, али у Африци је глад дестковала много више људи од када је почео овај рат на источном фронту, па се на тај рат надовезао и овај исламски тероризам у Израелу и јеврејска прекомерна војна акција која је отворила ново жариште.