kada....

StArlA:
Kada je pravo vreme za sex?


Ti si bre neko maloletno detence.Izgubila si nevinost i počela si karijeru.Prigovor savesti te priupitao da li si trebala, pa kao ajde da pitaš, da se opravdaš.Samo ovde na forumu su sve likovi koji će da te mrze zbog toga a istovremeno jedva bi čekali da te se dohvate pa da te što bi rekao sinnke omamlaju.
 
Ti si iz BG! a nisi probala? Svaka čast.Znao sajednu ribu koja se kresala u b.lju, jer je htela da ostane nevina,naravno i oral je praksa.Svi su je probali, a ostala je nevina.Udala se za lika dobričinu,koji se družio sa nama, niko nije imao srca da mu kaže.

Ali ako stvarno nisi i nemoj,jer ako gledamo zdravstveno, to ti netreba.Bićeš podložnija upalama jajnika,raznim infekcijama,možeš da zaglaviš a muškarci će prestati da te poštuju.Pričaće o tebi kao o krpi, pokušavaće da snime video klip sa tobom (sa mobilnim)........itd...mogu još da pišem ako hoćeš.
 
16-18, eventualno 15 za neke napredne klince. Ne kazem da je ovo normalno ni da nije, samo kazem sta je u danasnjem modernom svetu neki std medju teenovima koji ne zive u zatuacanim sredinama.
 
StArlA:
ja jos nisam to probala ali moje drugarice jesu
89 sam god
sacekaj srecice, makar jos godinu - dve. da se nadje neki za kojim ces da odlepis, pa ako je obostrano uzivajte! cak iako mislis da si nasla takvog, i nije neki lik ako ne postuje tvoje godinice. mogla bi da se pokajes zbog toga. znam puno njih koje jesu... a posle nema kajanja :razz:
 

Back
Top