C crna_neba Zainteresovan član Banovan Poruka 344 18.04.2008. u 16:27 - Kada znate... #26 peachwise: ...iskljuchivo kad mi neko drugi to kazze, kao shto mi je jedna dama danas rekla i razbila mi iluzije... Kliknite za proširenje... pa to onda nije dama. Kakve li su ku**e kad su dame takve svinje?
peachwise: ...iskljuchivo kad mi neko drugi to kazze, kao shto mi je jedna dama danas rekla i razbila mi iluzije... Kliknite za proširenje... pa to onda nije dama. Kakve li su ku**e kad su dame takve svinje?
Slonce Legenda Poruka 56.944 19.04.2008. u 03:06 - Kada znate... #27 RadeS: Kada znate da neko iskoristava vasu ljubav i da li vam se to desavalo? Kliknite za proširenje... kad pojede sve puslice...a u zamenu ne nudi ni sEx...
RadeS: Kada znate da neko iskoristava vasu ljubav i da li vam se to desavalo? Kliknite za proširenje... kad pojede sve puslice...a u zamenu ne nudi ni sEx...
Зоки Legenda Poruka 51.694 19.04.2008. u 11:08 - Kada znate... #28 crna_neba: pa to onda nije dama. Kakve li su ku**e kad su dame takve svinje? Kliknite za proširenje... ...ti bi morao da uradish neke prepravke u svom vokabularu, mislim ne mozzesh da nazivash damu svinjom, jeeeeeeeeeee,
crna_neba: pa to onda nije dama. Kakve li su ku**e kad su dame takve svinje? Kliknite za proširenje... ...ti bi morao da uradish neke prepravke u svom vokabularu, mislim ne mozzesh da nazivash damu svinjom, jeeeeeeeeeee,
Зоки Legenda Poruka 51.694 19.04.2008. u 13:08 - Kada znate... #31 ...pravilno se izgovara " vok-a-bunar" ali je vremenom rech dobila drugachiji oblik, a znachenje ne znam... ...bash sam hteo da pitam???
...pravilno se izgovara " vok-a-bunar" ali je vremenom rech dobila drugachiji oblik, a znachenje ne znam... ...bash sam hteo da pitam???
la dolcevita Poznat Poruka 8.055 19.04.2008. u 13:33 - Kada znate... #32 georgejune: Pa ne druze..ja sam musko..ne naplacujem svoje usluge. Kliknite za proširenje... A, ona nepristojna ponuda? Od mene si trazio milion dolara?
georgejune: Pa ne druze..ja sam musko..ne naplacujem svoje usluge. Kliknite za proširenje... A, ona nepristojna ponuda? Od mene si trazio milion dolara?
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.347 19.04.2008. u 13:44 - Kada znate... #33 la dolcevita: A, ona nepristojna ponuda? Od mene si trazio milion dolara? Kliknite za proširenje... Za lepo vaspitane devojke se uvek moze napraviti izuzetak.
la dolcevita: A, ona nepristojna ponuda? Od mene si trazio milion dolara? Kliknite za proširenje... Za lepo vaspitane devojke se uvek moze napraviti izuzetak.