Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.076
...
Autorski osvrt na ceste promene misljenja AV-a, kojima neretko demantuje samog sebe...
Pa tako je pre par dana i to na bezbedonosnom forumu u Minhenu govorio da:
Dakle cak tvrdio tada i da zna ko je odobrio savez usmeren protiv Srbije..., ali ne htede da nam kaze..., valjda da misterija bude veca ili da se ne sikiramo...
A onda danas..., dakle svega 4-5 dana posle...demantova sam sebe i rece
Kojem Vucicu da verujemo?

Onom od 13. Februara
ili
Onom od 18. Februara
?!
?!
Koliko licnosti se uopste lomi u njemu?
Da li halucinira ili ga progone demoni?
Mozda previse pije ili mesa alkohol i tablete?
@Jugoslav Čvarak o cemu se tu radi?
Hocete li nas napasti s Albanijom
(kako rece Vucic 13.02.2026.)
Ili cete se samo prijateljski igrati i druziti s nama (kako rece Vucic 18.02.2026.)
Da li je mozda resenje da svi sa njim zajedno poludimo...?

...
Autorski osvrt na ceste promene misljenja AV-a, kojima neretko demantuje samog sebe...

Pa tako je pre par dana i to na bezbedonosnom forumu u Minhenu govorio da:
„Najveća pretnja Srbiji je vojni savez Zagreba, Tirane i Prištine, ali neću da vam kažem ko je to odobrio“: Vučić se obratio javnosti iz Minhena (13.02.2026.)
https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-minhen/Dakle cak tvrdio tada i da zna ko je odobrio savez usmeren protiv Srbije..., ali ne htede da nam kaze..., valjda da misterija bude veca ili da se ne sikiramo...

A onda danas..., dakle svega 4-5 dana posle...demantova sam sebe i rece
Vučić: Vojni savez nije uperen protiv Srbije. Imao sam dug razgovor sa Makronom, sutra obilazimo naš štand (18.02.2026.)
https://politika.telegraf.rs/4273921-predsednik-vucic-obraca-se-iz-nju-delhijaKojem Vucicu da verujemo?

Onom od 13. Februara
ili
Onom od 18. Februara
?!
?!Koliko licnosti se uopste lomi u njemu?
Da li halucinira ili ga progone demoni?
Mozda previse pije ili mesa alkohol i tablete?
@Jugoslav Čvarak o cemu se tu radi?
Hocete li nas napasti s Albanijom
(kako rece Vucic 13.02.2026.)
Ili cete se samo prijateljski igrati i druziti s nama (kako rece Vucic 18.02.2026.)
Da li je mozda resenje da svi sa njim zajedno poludimo...?

...