Када вас је живот највише опекао?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
У другом средње, када сам за 5 недеља изгубио 3 члана породице, 3 пута могао да изгубим још 2 члана, ја могао да изгубим живот 2 пута и имао 2 некаква чудна напада. Након тога сам остао сломљен и ево до дана данашњег се борим са депресијом и анксиозним поремећајем.

Све нас живот некад сломи ал код мене се још није показала она "што те не убије то те ојача". Само сам постао нефункционалнији.

А ви, кад вас је живот највише сломио?

Kod mene se dosta gomilalo jedno preko drugog...bukvalno od kako sam bio klinac.I uvek sam malo vukao u depresiju i ansioznost.Moji su mi nekako nabili strah od neuspeha,od razocaravanja njih,drugih...svih...
Bilo je dosta incidenata vezanih za ljude za koje sam se vezivao...i jedan o kom ne bih da pricam...ali sve je to samo pojacavalo moju anksioznost malo po malo.

Kod mene se dosta gomilalo jedno preko drugog...bukvalno od kako sam bio klinac.I uvek sam malo vukao u depresiju i ansioznost.Moji su mi nekako nabili strah od neuspeha,od razocaravanja njih,drugih...svih...
Bilo je dosta incidenata vezanih za ljude za koje sam se vezivao...i jedan o kom ne bih da pricam...ali sve je to samo pojacavalo moju anksioznost malo po malo.
Разумем брате. И код мене је слично. :(

Back