Kada vam Vučić priča o visini plata samo ga pitajte koja je najniže dozvoljena plata i penzija i koliko ih ima?

nesko101

Elita
Poruka
19.108
Autorska
Jačina jedne države se ne meri po najvećim platama kako sam Vučić želi da nametne građanima Srbije već po platama i penzijama koji su najniže dozvoljene po zakonu a posebno je važno koji je to broj.
U Srbiji ima na milione građana koji žive sa toliko niskom platama i penzijama da se postavlja pitanje odakle im za lekove,struju,vodu, grejanje, porez.

Autorska
Jačina jedne države se ne meri po najvećim platama kako sam Vučić želi da nametne građanima Srbije već po platama i penzijama koji su najniže dozvoljene po zakonu a posebno je važno koji je to broj.
U Srbiji ima na milione građana koji žive sa toliko niskom platama i penzijama da se postavlja pitanje odakle im za lekove,struju,vodu, grejanje, porez.

Какве су плате и пензије код вас у Косово републици?

Realno, među najgorima smo u Evropi (bili i ostali).

Minimum_wages,_July_2024_and_July_2014_(levels,_in_euro_per_month_and_average_annual_growth,_i...png

Autorska
Te plate i penzije su ustanovili debilne vlasti pre vučića i napravili manijačke odnose, sad bi pola srpskih penzionera trebalo da tuži državu srbiju, ali ne demokratsko debilnim sudovima, nego medjunarodnim sudovima, jer kako je Hag napravljen protiv Srba, srpski sudovi su još gori...i istina je sudove treba desetkovati od sudija preko pomoćnog osoblja do ministarstva pravosudja...

Autorska
A 208me do 2012 nisu imali ni blizu tolko

Back