Kada ti se "stari" prijatelji i ljubavi ponovo počnu vraćati u život - kako se postaviti?

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
U zadnje vreme preko fejsbuka su mi se par starih prijatelja" ili "prijateljica" ponovo "vratili u život". to su uglavnom ljudi s kojim sam bio ili bila u jednom periodu zivota odličan ili odlična, figurativno moze se rec da smo "zajedno čuvali ovce", s nekim sam bio ili bila manje dobar ili dobra ali ti ovdje nisu tema. ipak ta sva prijateljstva nisu opstala "svako je otišao na svoju stranu". ne vjerujem u one priče "da su imali puno posla" mislim da za pravog prijatelja ili prijateljicu ćes uvijek nace mjesta u svom zivotu. a mi si ocito bili vazni.

i sad se ja pitam dali je to uopšte pametno vracat se u proslost jer si ipak kada si se razisao ili razisla s njima u neku ruku bio povrijeden, tipa s nekima si htjeo odrzati kontakt a oni nisu htjeli. i onda si morao nauciti zivjeti bez tih ljudi koji su te povrijedili. i sad ispada da je to sve bilo za nista.
ja nekako vjerujem u onu da iz case koja jednom pukne se nikad vise neces moci pravo napiti. tako da ne kuzim ljude koji imaju potrebu za ozivljavanjem nekih veza iz proslosti i trazenjem nekih prijateljstva koja su odavno propala?
dunno.gif

imao sam slucaj da mi je jedna osoba nakon 10 godina samo tako banula na vrata jer je njoj svanulo.
confused2.gif

sta vi mislite o tome? dali je ljude iz proslosti bolje drzati u proslosti jer ima razloga zasto ste se razisli ili kako vi gledate na to?
dunno.gif

Poslednja izmena:
sta vi mislite o tome? dali je ljude iz proslosti bolje drzati u proslosti jer ima razloga zasto ste se razisli ili kako vi gledate na to?
Tad je tad, sad je sad-ako baš nemaš izražen osvetoljubiv duh ta osoba je imala svako pravo da nauči kroz vreme, sabere dva i dva i shvati da si premija u odnosu na druge.
Naravno, takve osobe treba podrobno testirati.
Može biti da se samo igraju dominacije, tu ne želiš kao pseto da potrčiš onoj osobi koja te je juče omalovažila.

Back