OLIVER GEOGRAF
Zainteresovan član
- Poruka
- 265
Mnogo sam zacudjen sto nema nikakvih podataka o budistima u Srbiji,jer sam i sam budista.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo sam zacudjen sto nema nikakvih podataka o budistima u Srbiji,jer sam i sam budista.![]()
NIsam zvanicno budista,ja sam pravoslavac,ali bih zeleo promeniti veru.
ja samo znam osnove Budizma,ali verujem da smo svi isti,i oni dzainisti su budisti(od njih su nacisti preuzeli kukasti krst)
Onda to nisu budisti.Oni se samo pretvaraju da su nesto sto nisu.
Jednostavno je nemoguce,toga ima samo kod hriscana,muslimana i hindusa.
Mnogo sam zacudjen sto nema nikakvih podataka o budistima u Srbiji,jer sam i sam budista.![]()
Onda to nisu budisti.Oni se samo pretvaraju da su nesto sto nisu.
Jednostavno je nemoguce,toga ima samo kod hriscana,muslimana i hindusa.
Da,ali je tako tuzno sto ima tako puno vernika koji se uopste ne ponasaju kao vernici,npr:Vojisla Seselj,Arkan,Radovan Karadzic i drugi.Svi oni sebe zovu hriscanima,a nemaju nikakve veze,a sto je jos tuznije,oni nisu svesni toga.Oni misle da njihova ideologija i dela prave dobar svet,oni misle da su patnje koje oni izazivaju dobre.Kod danasnjih hriscana su njihovi zakoni suprotni od zakona u hriscansvu,na primer:ne kradi-kradi,ne ubijaj-ubijaj,ne vredjaj-vredjaj.Sada ima veoma malo ljudi koji su iskreno hriscani i kojima je dusa cista.
Da,ali je tako tuzno sto ima tako puno vernika koji se uopste ne ponasaju kao vernici,npr:Vojisla Seselj,Arkan,Radovan Karadzic i drugi.Svi oni sebe zovu hriscanima,a nemaju nikakve veze,a sto je jos tuznije,oni nisu svesni toga.Oni misle da njihova ideologija i dela prave dobar svet,oni misle da su patnje koje oni izazivaju dobre.Kod danasnjih hriscana su njihovi zakoni suprotni od zakona u hriscansvu,na primer:ne kradi-kradi,ne ubijaj-ubijaj,ne vredjaj-vredjaj.Sada ima veoma malo ljudi koji su iskreno hriscani i kojima je dusa cista.
Pa,ocigledno je da nisam jedini koji sebe ne moze sagledati.Sokrat je u jednom filozofskom romanu rekao ovako:''Zasto bih proucavao nesto sto me se ne tice ako ni sam sebe ne poznajem''.