Branimir76
Veoma poznat
- Poruka
- 13.146
Ako unapred imaš rezutate ankete, samo tražiš ljude koji će je popuniti, onda da.Zaključak je da ću anketu morati da sprovedem među poštenim svetom
koji još uvek nije počeo da koristi internet.
Ako unapred imaš rezutate ankete, samo tražiš ljude koji će je popuniti, onda da.Zaključak je da ću anketu morati da sprovedem među poštenim svetom
koji još uvek nije počeo da koristi internet.
Tražim potvrdu zato što osećam mrvicu nesigurnosti. A opet, ta nesigurnostAko unapred imaš rezutate ankete, samo tražiš ljude koji će je popuniti, onda da.
Nemam. Avijacija mi je hobi preko 30 godina. Video sam toliko toga da, bar što se ovoga tiče, nemam problema.Tražim potvrdu zato što osećam mrvicu nesigurnosti. A opet, ta nesigurnost
nije tolika da bi mogla da bude poljuljana sa nekoliko izjava drugih ljudi.
Ti nemaš tu nesigurnost?
Onda si u ozbiljnom porblemu.Nemam. Avijacija mi je hobi preko 30 godina. Video sam toliko toga da, bar što se ovoga tiče, nemam problema.
Konkretno?Onda si u ozbiljnom porblemu.
Pre bombardovanja Srbije nije bilo raspršenih tragova koji se dugo zadržavaju.
Mlazni avioni su prolazili. Sigurno je bilo dana kada je u atmosferi bilo puno vlage.
Jedino što ostaje kao mogućnost je da su avioni od 2000. godine izmenili
motore. Visinu leta? Šta se tada promenilo?
Onda si u ozbiljnom porblemu.
Tvoja nesigurnost se ogleda u potrebi da me vređaš i da mi učitavašAko i posle ovoga osecas nesigurnost, onda poseti psihijatra, jer je velika verovatnoca da bolujes od paranoje.
Meteorolozi prate avione?A da ne pominjem da bi bukvalno svaki meteorolog na planeti, takodje morao da bude ukljucen u zaveru, jer meteorolozi konstantno mere sve parametre koji bi pokazali da neko nesto muti.
Tvoja nesigurnost se ogleda u potrebi da me vređaš i da mi učitavaš
nešto o čemu uopšte nisam pričala. Osvešćena nesigurnost nije tako
opasna, kao ona koje nismo svesni, a svi je drugi vide. Kao što je to
slučaj kod tebe.
Sram te bilo.
Meteorolozi prate avione?![]()
Ovo je dobro znati.Amerikanci jesu vršili eksperimente sa aerosolima. Ali to nije prskanje ljudi kao komaraca. To je priča za debile.
Aluminijum je ispuštan pa kasnije zagrevan HAARP antenama sa zemlje da bi se pokušao zagrejati jedan sloj atmosfere.
Ma to stara stvar. Mislim da se time više ne bave.Ovo je dobro znati.
Konfete.Kako je ispustan aluminijum? Dal su razmotavali neku foliju, ili trake? Tako nesto?
Колико дуго, колико често и колику површину неба? То што се неколико минута или чак и сат времена баци поглед ту и тамо са само једне локације у земљи, није посматрање. Пуно више не видиш него што видиш.Izvini, ali stvarno ne mogu više da verujem tebi nego svojim očima.
To sigurno možeš da razumeš. Znam šta sam posmatrala.
Da, to je najlogicnije i najlakse izvodljivo. Prepostavljam da se posle zagrevanja HAARPom padnu na zemlju i istope se.Konfete.
Iz bunara sam posmatrala.Колико дуго, колико често и колику површину неба? То што се неколико минута или чак и сат времена баци поглед ту и тамо са само једне локације у земљи, није посматрање. Пуно више не видиш него што видиш.
Slika koju si objavio je ilustracija pocetaka istrazivanja klimatskog inzenjeringa .Isti su kao što su i uvek bili. Nekad ostanu duže, nekad kraće, zavisno od atmosferskih uslova.
Pogledajte prilog 1257646
Verovatno se i on njih stidi.Odmah da ti kazem da je ovaj "gospodin" jedna budala kojeg se svi piloti Vojske Srbije stide, i sramota ih je sto je nekada davno jedna takva budala i prodana dusa bio njihov kolega.
Da mu ti sad ponudis 1000 evra (ne mora vise), promenio bi traku i ispricao pricu koju god da mu kazes.
Toliko o "gospodinu".