VictorySun
Ističe se
- Poruka
- 2.715
Eto malo da vidimo ko kad leze...
Znaci ti to sanjas :? :? :? :?Gospodarica svinja:Ja sam legla u 3:30 dok sam okupala svinjice,nahranila ih,eto ti vec 3,a dok im ispricham bajku pred spavanje 3:30.Eto sad recite da je lako biti Gospodarica svinja.
aham... znači tako... a što onda meni uvek kažeš "ma samo ti idi na spavkanje dušo" ?Incognito:Sleep is for woosies!
Aaaaaa,shta je s tobom,jel te mozda napalo svinjche?Chupkica:Znaci ti to sanjas :? :? :? :?Gospodarica svinja:Ja sam legla u 3:30 dok sam okupala svinjice,nahranila ih,eto ti vec 3,a dok im ispricham bajku pred spavanje 3:30.Eto sad recite da je lako biti Gospodarica svinja.
blondi:aham... znači tako... a što onda meni uvek kažeš "ma samo ti idi na spavkanje dušo" ?![]()
![]()
Gospodarica svinja:Ja sam legla u 3:30 dok sam okupala svinjice,nahranila ih,eto ti vec 3,a dok im ispricham bajku pred spavanje 3:30.Eto sad recite da je lako biti Gospodarica svinja.
Gospodarica svinja:Pa ovako svinjice obozavaju da budu prljave i po ceo dan se valjaju u blatu,ali na kraju dana,kad se spremaju za spavanje,blato se skori.E sad,kad ih ja ne bih kupala,one bi se skroz skorile i bile bi kao kipovi,nepokretne.Valjda sada shvatash koliko je tezak moj posao,one se stalno prljaju i ja ih kupam pa tek onda idem na spavanje.Imash li josh pitanja?
VictorySun:Gospodarica svinja:Pa ovako svinjice obozavaju da budu prljave i po ceo dan se valjaju u blatu,ali na kraju dana,kad se spremaju za spavanje,blato se skori.E sad,kad ih ja ne bih kupala,one bi se skroz skorile i bile bi kao kipovi,nepokretne.Valjda sada shvatash koliko je tezak moj posao,one se stalno prljaju i ja ih kupam pa tek onda idem na spavanje.Imash li josh pitanja?
Shvatam.
koliko svinjica treba da okupas?
treba da okupam 923 svinjiceVictorySun:Gospodarica svinja:Pa ovako svinjice obozavaju da budu prljave i po ceo dan se valjaju u blatu,ali na kraju dana,kad se spremaju za spavanje,blato se skori.E sad,kad ih ja ne bih kupala,one bi se skroz skorile i bile bi kao kipovi,nepokretne.Valjda sada shvatash koliko je tezak moj posao,one se stalno prljaju i ja ih kupam pa tek onda idem na spavanje.Imash li josh pitanja?
Shvatam.
definitivno... jer pocinju da zauzimaju svaki j*beni forum!Anonymous:VictorySun:Gospodarica svinja:Pa ovako svinjice obozavaju da budu prljave i po ceo dan se valjaju u blatu,ali na kraju dana,kad se spremaju za spavanje,blato se skori.E sad,kad ih ja ne bih kupala,one bi se skroz skorile i bile bi kao kipovi,nepokretne.Valjda sada shvatash koliko je tezak moj posao,one se stalno prljaju i ja ih kupam pa tek onda idem na spavanje.Imash li josh pitanja?
Shvatam.
mislim da bi bilo mudro da postoji forum "svinja"![]()
Yeeeeaaaa!!! :shock:kortikal:... u 4...
PS> Zasto samo oni koji lezu "kasno" imaju potrebu (?) da to kazu??? Ne vidim da je bilo ko legao pre 2!
Ili se cela Srbija povampirila?? :shock: