kada ste prvi put ejakulirali, dobili mecu

Pa... jednog fizičkog časa u osmom razredu osnovne škole sam otkrila da... puštam nekakvu krv, je l'te?
Nisam imala akomoditet da me majka ili bilo ko na to upozori, da je to ok, da će se to desiti, da tako treba, pa sam pomislila da umirem. Strašno sam se uplašila!
Zavila sam se instinktivno jaknom i jedva čekala da odem kući, da kući umrem.
Heh...

Не сећам се кад је било први пут, дефинитивно се сећам да је једном било кад сам имао око 12 година, 6. разред основне, али мислим да је тога било и раније, тада се дешавало само понекад ако сањам нешто секси. Пошто се то дешавало ретко, увек је био баш јак и прелеп осећај који ме је будио из сна.

Али веома касно сам почео да ејакулирам из самозадовољавања јер ми је раније то деловало као нека бедна, утешна алтернатива за оне који немају секс, па ме то није ни привлачило, тек са 22 године, кад сам добио интернет, па у фазону "ај да пробам", а од тада то радим редовно јер сам то прихватио као неки здрав порок. Пре тога сам гледао жене али без задовољавања и свршавања.

Сећам се да ми се једном дигао на неку женску у неком филму кад сам имао можда 2 године, баш сам оно био мали, још увек сам био у неким памучним пеленама :D

Сећам се да ми се једном дигао на неку женску у неком филму кад сам имао можда 2 године, баш сам оно био мали, још увек сам био у неким памучним пеленама :D
Ne lazi, da se tebi digao sa 2 godine na zensku iz filma, nista zensko ne bi bilo bezbedno u tvojoj blizini.

Pa... jednog fizičkog časa u osmom razredu osnovne škole sam otkrila da... puštam nekakvu krv, je l'te?
Nisam imala akomoditet da me majka ili bilo ko na to upozori, da je to ok, da će se to desiti, da tako treba, pa sam pomislila da umirem. Strašno sam se uplašila!
Zavila sam se instinktivno jaknom i jedva čekala da odem kući, da kući umrem.
Heh...
To nešto kao u filmu 'Keri' ?

Back