bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.813
Sa 13. Pošto mi niko ništa nije rekao, mislio sam da sam se žestoko razboleo.
Ne sećam se uopšte kako sam saznao da je to normalno Č
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blam te da pričaš o tome, razumem.Kakva tema...
Baš bih volela da niko ne odgovori.
Izvini, ali baš me iznervirala ova tema jer prvo kakve veze ima sa ljubavlju i seksom, a drugo ko da je bitno kad smo prvi put dobili mecu?
Pa da, krio sam to od svih.U nekom trenutku se dešavaju stvari sa našim telima.
Nema razloga ni da se to trubi, ni da se krije-prosto je tako.
Svi smo krili, a svi su znali!Pa da, krio sam to od svih.
Ne verujem. Baš na protiv, mislim da ćemo na ovu temu tek razgovarati!Biće ovo rekordno najmanje posećena tema ovde.
Исто тако, 12 мождаSa 13. Pošto mi niko ništa nije rekao, mislio sam da sam se žestoko razboleo.
Ovaj mjesec ili nikako do sad?još uvek nisam dobila menzis
nikad. još uvek čekam. jako želim da ostanem trudnaOvaj mjesec ili nikako do sad?
Ahahahaahah.nikad. još uvek čekam. jako želim da ostanem trudna
Ahahahaahah.
Od ranog jutra si krenula.
A ejakulaciju?još uvek nisam dobila menzis
nikad čula za njegaA ejakulaciju?
Jeste blam me.Blam te da pričaš o tome, razumem.
Ne lazi, da se tebi digao sa 2 godine na zensku iz filma, nista zensko ne bi bilo bezbedno u tvojoj blizini.Сећам се да ми се једном дигао на неку женску у неком филму кад сам имао можда 2 године, баш сам оно био мали, још увек сам био у неким памучним пеленама
Тело би хтело али не да стидљивост..Ne lazi, da se tebi digao sa 2 godine na zensku iz filma, nista zensko ne bi bilo bezbedno u tvojoj blizini.
To nešto kao u filmu 'Keri' ?Pa... jednog fizičkog časa u osmom razredu osnovne škole sam otkrila da... puštam nekakvu krv, je l'te?
Nisam imala akomoditet da me majka ili bilo ko na to upozori, da je to ok, da će se to desiti, da tako treba, pa sam pomislila da umirem. Strašno sam se uplašila!
Zavila sam se instinktivno jaknom i jedva čekala da odem kući, da kući umrem.
Heh...
Nisam gledala... Možda. Au... horror.To nešto kao u filmu 'Keri' ?
Pa, ista reakcija. Pogledaj film, dobar je.Nisam gledala... Možda. Au... horror.
Ne... nije bilo toliko stravično, sigurno.
Recimo... bilo je zabrinjavajuće.