Kada ste primili ili poslali zadnju Novogodisnju cestitku

Doctor Master

Domaćin
Banovan
Poruka
4.767
Praznici su pred nama, s nostalgijom se sjecam vremena kada su se slale cestitke u doba praznika :zaljubljena:
Pitanje je jasno, kada ste primili ili poslali zadnju cestitku? Imate li u planu mozda ove godine nekoga iznenaditi slanjem cestitke :ceka:
Osobno, poslati cu ih nekoliko onima koji su mi lani poslali
Od kada je interneta ne šaljem četitke osim preko meila.

Mačka_Zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
76.511
Ako cemo iskreno bas mi veliki stres stvaraju te silne poruke na viber, whatsapp, mail, sms, mms i ostalo sve sto stize... lako je tako :mrgreen: ali najvise me razveseli poneka cestitka koju dobijem postom :zaljubljena: dok mi sve ove gore navedeneexpressne naprave stres jer pristojno je odgovoriti a toliko ih stize da citav dan provedem u odgovorima i korespodenciji

Kami

Buduća legenda
Moderator
Poruka
33.078
Ako cemo iskreno bas mi veliki stres stvaraju te silne poruke na viber, whatsapp, mail, sms, mms i ostalo sve sto stize... lako je tako :mrgreen: ali najvise me razveseli poneka cestitka koju dobijem postom :zaljubljena: dok mi sve ove gore navedeneexpressne naprave stres jer pristojno je odgovoriti a toliko ih stize da citav dan provedem u odgovorima i korespodenciji
...pa se desi da prosleđujem poruke unakrsno i vodim računa da ne vratim nekom istu :zcepanje: :huh:
U stvari, najviše volim da napišem svojim rečima. :)

Memnom

Elita
Poruka
15.335
Juce. A poslacu u ponedeljak na nekoliko mijih prijateljica uz poklon knjige!

Isto pitanje
Nije ti ovo bre pitalica :rotf:

Niti sam dobio niti sam slao. Danas vecinom dobijam copy/paste poruke na viber koje mi se gade i niti ne odgovaram na njih. U slucaju da se personalizirane onda odgovara jer takve i ja saljem (ako saljem)

Ne budi zapanjena @Lovesiv, salim se :) Nemam pametnija posla za raditi dok kisa pada.