Kada ste poslednji put plakale od srece?

hanibal77:
poslednji put od srece-ponosa ne znam ni ja,sam plakala kad je moje luce od tada 3 godinice pevalo u horu u gradskom pozoristu,ja nista nisam videla od predstave jer su mi suze samo lile,pa se mislim kad sam tako plakala za hor kako li cu za diplomu,upis na faks,udaju i kad postanem baba?!konsultovala sam pajamacu tada i ona kaze da je sve to normalno:lol:

I ja sam isti tip drago mi je da ovo cujem znaci nisam jedina. Mene rasplace i sitnica kad je u pitanju moje dete. Naigju mi suze i kad krene da me poljubi ako se slucajno udarim ( ima dve godine) .

Imala sam tezak porodjaj i plakala od srece kad sam prvi put videla moju bebu.

jao ja cesto zaplacem od srece...mislim da od srece jedino i placem jer kad sam tuzna ili nervozna trudim se da se kontrolisem i grizem se i kidan al ne placem nikako...jedino kad je bas bas bas tesko al tad punknem...

a suze radosniceljubi ih majka...zadnji put kad me zvala najbolja drugarica potpuni neocekivano pre neki dan posle sto se nismo cule vise od 6 meseci aj se tusiram,vidim bg broj,prepadnem se jer uvek tripujem da se nesto esilo i cujem tu budalu kako se cereka :))))) anajvise sam palkala od srece kad je moja kuma sa 44 god i posle milion pobacaja i pokusaja i dugogodisnjeg lecenja rodila najlepseg sina na svetu koji se jos zove po meni :)))) i sad mi se place kad se toga setim :)))

hanibal77:
poslednji put od srece-ponosa ne znam ni ja,sam plakala kad je moje luce od tada 3 godinice pevalo u horu u gradskom pozoristu,ja nista nisam videla od predstave jer su mi suze samo lile,pa se mislim kad sam tako plakala za hor kako li cu za diplomu,upis na faks,udaju i kad postanem baba?!konsultovala sam pajamacu tada i ona kaze da je sve to normalno:lol:

Meni sad krenule suze, dok sam citala post.

muvalo:
Mislim da sam prilično svesna, ali sreće plačem samo kad se malo napijem, pa me obuzme ona ljubav prema celoj planeti, pogotovo ako je blaga noć, a ja se šetam, najbolje preko mosta, gledam zvezde i oću da umrem od sreće.

Ali zasuzi mi oko, od sreće, ponekad. Poslednji put prošle nedelje, kada sam saznala da se jedna moja drugarica, koja je suuuuuuper lujka, vesela, simatična, dobra, a nije imala frajera već godinama, smuvala sa isto tako veselim, pozitivnim i simpatičnim likom. To su oni divni ljudi, koji često ostaju sami, jer nemaju sreće da sretnu nekoga ko je blesav na isti način kao oni. I sama predstava da su njih dvoje, takvi CAREVI, zajedno, je dovoljna da ponovo zaplačem - hihi, evo opet su mi oči pune suza :) :lol: :lol:

I opet suze...

Eto, sada sam poslednji put plakala od srece.

Back