Kćerka Direktora Cirkusa
Buduća legenda
- Poruka
- 48.573
Svaki dan kupim super voće!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde to raste?Svaki dan kupim super voće!
U Mercatoru, Konzumu, na pijaci.Gde to raste?
Nemoj iz marketa. S pijace ili privatno.Ja očito nemam sreće.
Sve je to nešto blizu ali nije to to. Onaj lepi slatki ukus kada jedeš breskvu (iznad sudopere npr) pa ti se sok cedi niz lakat, a ono slasno i slatko...
Danas ima mnogo više sorti voća, i mislim da je tu veći problem do nas nego do voća. Pomorandža je bila i ostala ista, a mi smo samo dosta stariji.Kupili, ne ubrali ili dobili domaće.
Polako se približavamo momentu da ako zatvorimo oči i zagrizemo voćku nećemo znati koja je voćka u pitanju. Kao dezodoransi na bazi parfema - tu je negde šmek ali to nije to.
Prvo sam primetila kod krušaka pre neku godinu, sada su to šljive, breskve pa i banane.
To , borovnice, sam rešio da ubacim u dnevni meni.Danas ima mnogo više sorti voća, i mislim da je tu veći problem do nas nego do voća. Pomorandža je bila i ostala ista, a mi smo samo dosta stariji.
Evo juče sam kupio male one lubeničice iz Lidla, preslatke su. Toga nije ni bilo kad sam bio mali.
Jedino što jedem već mesecima skoro svaki dan su borovnice. Više i ne znam koliko im traje sezona, ima ih celog leta.
To nije tačno.Nemoj iz marketa. S pijace ili privatno.
Retko kad su u marketu ukusne voćke.
Нема разлике. Јабуке са тезге се прскају хемијом око 25 пута годишње, а јагоде су посебна прича.Nemoj iz marketa. S pijace ili privatno.
Retko kad su u marketu ukusne voćke.
U Srbiji voće uglavnom ne kupujem, preotrovno je. Niko ovde ne kontroliše a ludaci prskaju dan pred berbu, znam to dobro.Нема разлике. Јабуке са тезге се прскају хемијом око 25 пута годишње, а јагоде су посебна прича.
Ja sam to primjetila posebno na paradajizu, krastavcima i tako još nekom povrću.Kupili, ne ubrali ili dobili domaće.
Polako se približavamo momentu da ako zatvorimo oči i zagrizemo voćku nećemo znati koja je voćka u pitanju. Kao dezodoransi na bazi parfema - tu je negde šmek ali to nije to.
Prvo sam primetila kod krušaka pre neku godinu, sada su to šljive, breskve pa i banane.
Vidiš, meni je pomorandža totalno bljutava. Retko kada naletim na neku lepu i sočnu. Ni boja joj više nije ista.Danas ima mnogo više sorti voća, i mislim da je tu veći problem do nas nego do voća. Pomorandža je bila i ostala ista, a mi smo samo dosta stariji.
Evo juče sam kupio male one lubeničice iz Lidla, preslatke su. Toga nije ni bilo kad sam bio mali.
Jedino što jedem već mesecima skoro svaki dan su borovnice. Više i ne znam koliko im traje sezona, ima ih celog leta.
Drago mi je, drugu polovinu sam ubacio u kolac pa kad budes htelaEvola,ukusna je.
Pogledajte prilog 1596044
U pravu je pinoče, ništa nema ukus koji je imalo 90tih...
Jok, mislim kako nije ukusno u 40 kao što je bilo u 20, a biće gore...ti si primer...Kako starimo biće još gore
Mislite imati po 60 godina a da jedete ko mladići od 30 ?