Kada ste poslednji put bili zaljubljeni? )

Paula

black cat
VIP
Poruka
40.464
Kažu neki zaljubljenost ne valja, to je vrsta omađijanosti.. Treba voleti.
Međutim, do ljubavi najčešće se ipak dolazi preko zaljubljenosti.. jer da nema tog stanja da ne vidiš sve mane partnera, pitanje je da li bi ljudi uopšte bili sa nekim :D

Kada ste poslednji put bili u tom stanju?
Da li vam je žao ako niste dugo?
Da li primećujete da sa godinama sve teže to ide.. ? Ili ne?

1624262121056.png

Međutim, do ljubavi najčešće se ipak dolazi preko zaljubljenosti.. jer da nema tog stanja da ne vidiš sve mane partnera, pitanje je da li bi ljudi uopšte bili sa nekim :D

Pogledajte prilog 950985

pa mislim da to nema veze sa godinama vec sa zhivotnim iskustvom i ochekivanjem

Још мало па ће две године од кад сам била у том смањеном стању свести.
Обећала сам да нећу више. Мада, ни тад нисам хтела, бар не у њега, ал ебига..
Нема везе са годинама, има везе са околностима.

Pogledajte prilog 950985
Pre 22 godine. Još uvek sam! 😁

Када сам ушла у тренутну везу. Обожавам тај осећај али он не може довека да траје.
Само се смејеш. Све ти равно. Немаш апетит (то је можда и најбољи део :lol: ). Сећам се да два дана буквално ништа нисам јела, и трећи се сетим да нешто ипак треба, узмем нектарину, погледам је и вратим- не могу. Испуњен си и сит.
Па онај мирис који после сваког виђења носиш кући, ваш мисрис. И ма колико се пута туширала осећаш га до следећег сусрета.
Тај период када немаш потребу ни са ким да га упознаш, никоме да кажеш шта ти се дешава. Просто само уживаш.
Сада је једнако лепо, али нема лептирића и тог заноса. Навикли смо и на тај мирис с почетка, прихватили и мане оног другог, упознати смо са навикама, имамо и заједничке ритуале... Ближи смо. :)

Mislim da od srednje skole nisam bio zaljubljen. A i to u srednjoj je vise bila zudnja nego zaljubljenost u nju kakva jeste. Jbg zaljubljenost te navodi da idealizujes nekoga i konstruises joj karakteristike kakve nema. Mozda sam i imao srece da me zene bolje tretiraju kada nisam zaljubljen u njih nego obratno. Ume da bude frustracija jer izbacujes tu spontanost iz sebe iz sebe i ne prepustas se osecanjima, ali barem naucis dobru lekciju.

Back