white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.883
Da li ste imali taj momenat kada ste shvatili ili odlučili da želite da osnujete porodicu?
Ili je to išlo spontano?
Ili je to išlo spontano?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idioteKasam cuo da vucic daje 3000 eura za prvo dete. Dnevnik se nije zavrsio a ja dovatim zenu i odradim svoj deo posla. Sad cekam negde u leto
Kasam cuo da vucic daje 3000 eura za prvo dete. Dnevnik se nije zavrsio a ja dovatim zenu i odradim svoj deo posla. Sad cekam negde u leto
Brzo razvijas emotivni intelekt.idiote
Bar zna da se zeza.idiote
Sa takvim stvarima, uf....da, baš sjajno.Bar zna da se zeza.
Sta ce?Konta lako do para doci.Pored ovolike besparice.Sa takvim stvarima, uf....da, baš sjajno.
Eee živote...Sta ce?Konta lako do para doci.Pored ovolike besparice.
Malo se zezamEee živote...
Užas...Podsjeti me sad na ovo.Jedan kazeripremao sam se reci joj kraj je,hocu razvod.Ali mi je rekla:trudna sam.Tada se predomislio.
Iz zivota,istinito.Užas...
svejedno, užas...Iz zivota,istinito.
Haha, dobro, ja nisam imao dilemu. Da se nije desilo slucajno tad, desilo bi se nekad u buducnostiPodsjeti me sad na ovo.Jedan kazeripremao sam se reci joj kraj je,hocu razvod.Ali mi je rekla:trudna sam.Tada se predomislio.
Bi,ko ce trpit do starosti dzabe,bolest navuci.Zivci da odu.Haha, dobro, ja nisam imao dilemu. Da se nije desilo slucajno tad, desilo bi se nekad u buducnosti![]()
Jesi sad rahat?Haha, dobro, ja nisam imao dilemu. Da se nije desilo slucajno tad, desilo bi se nekad u buducnosti![]()
Ev ova moja zaova,majka neda da je ostavi.Da oko nje.Citam ovo tvoje,podsjeti me.Ovde Raisa :-) Cisto da me ljudi prepoznaju. Ja sam ideju za zasnovanju porodice imala jos davno,kad sam bila mlada i imala oko davdesetak godina.S a ocem svojim nisam imala srece,bio je prilicno strog,branio svasta,cak i momke da imam,da imam brak i slicno i na to je bio kivan,dakle zloban moglo bi se reci,karijera moja isto tako,koja god ona bila,i kad je umro, osetila sam slobodu po prvi put u zivotu,otkako sam bila tinejdzerka. Sad,brak,zezala sam se,cesto nakon oceve smrti,dakle,izlazila,provodila se,sa muzem,koji mi je bio tad prijatelj, a brak sam sklopila kasno. Srecna sam, ako se to tako moze nazvati,muz mi je bio pun podrske,i izlazili smo,provodili se kao sto sam rekla,i nenadano cak mogu reci,je nastalo zajednistvo. Da je do mog oca,ja ne bih imala brak nikada,zaista,niti bilo kakvu karijeru niti decu kad smo vec kod toga,bas je bio prilicno rdjav covek.
Nisam se ni ja slagao s majkom i sad kad je nema i dalje se vuku repovi njenih gresaka pa sto sam stariji sve je vise razumem i bolje da je ziva da se na meni lomi sve nego da je nemaOvde Raisa :-) Cisto da me ljudi prepoznaju. Ja sam ideju za zasnovanju porodice imala jos davno,kad sam bila mlada i imala oko davdesetak godina.S a ocem svojim nisam imala srece,bio je prilicno strog,branio svasta,cak i momke da imam,da imam brak i slicno i na to je bio kivan,dakle zloban moglo bi se reci,karijera moja isto tako,koja god ona bila,i kad je umro, osetila sam slobodu po prvi put u zivotu,otkako sam bila tinejdzerka. Sad,brak,zezala sam se,cesto nakon oceve smrti,dakle,izlazila,provodila se,sa muzem,koji mi je bio tad prijatelj, a brak sam sklopila kasno. Srecna sam, ako se to tako moze nazvati,muz mi je bio pun podrske,i izlazili smo,provodili se kao sto sam rekla,i nenadano cak mogu reci,je nastalo zajednistvo. Da je do mog oca,ja ne bih imala brak nikada,zaista,niti bilo kakvu karijeru niti decu kad smo vec kod toga,bas je bio prilicno rdjav covek.
Ja s ocem tako.Da se nadovezem.Umro je.Nisam se ni ja slagao s majkom i sad kad je nema i dalje se vuku repovi njenih gresaka pa sto sam stariji sve je vise razumem i bolje da je ziva da se na meni lomi sve nego da je nema
Oprosti joj sve.Sta god da je ruzno uradila.Nisam se ni ja slagao s majkom i sad kad je nema i dalje se vuku repovi njenih gresaka pa sto sam stariji sve je vise razumem i bolje da je ziva da se na meni lomi sve nego da je nema
Jesi sad rahat?