Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.359
Istina
Svi imamo vode,maramice vlazne.
Pa kojeg vraga se ne peru...
Svi imamo vode,maramice vlazne.
Pa kojeg vraga se ne peru...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina.Sad ko kriv????Tužna priča?
![]()
Mir, mir, mir?Istina.Sad ko kriv????
iz detinjstva, drk i trljZaboravljamo mudrosti iz detinjstva...
![]()
Sve je povezano?od liženja pčke i qurca stigosmo do politike omg![]()
i sad čekamo sledeće pitanje , ko koga liže , narod vlast ili obratnoSve je povezano?
Paralele!![]()
pa još i kada mu prdne )))Znaš u čemu je problem sa pozom 69?
Muškarac mora da zabije nos u žensku stražnjicu...
Cvrc.ok , šalili smo se , dosta je bilo , nazad na temu
tačnoCvrc.
Nisi mood ovde...![]()
Higijena prije svega i na prvom mjestu. Nešto najvažnije i tu nema kompromisa.Nista od toga,posto se nece da kupa nems nista.Danas se ne zna ko je gori musko ili zensko oko kupanja.Strasno koliko su ljudi necisti.
Zašto tužna?Tužna priča?
![]()
Deka je preminuo?Zašto tužna?
Ahh.Deka je preminuo?
Nista od toga,posto se nece da kupa nems nista.Danas se ne zna ko je gori musko ili zensko oko kupanja.Strasno koliko su ljudi necisti.
Cujem kolega cujem i slusam sto se oko mene prica.Imam nos i ositi se kada se netko jedan dan ne okupa a ne tj....Nikoga ne diram,niko me ne dira.Da ne idem na wc i da se ne tusiram svakog dana ne bi ni znala kojeg sam spola ha ha ha .....![]()
Стварно се понекад питам с каквим то људима ви имате интимна посла.
Pa gde ih nalaziš?Cujem kolega cujem i slusam sto se oko mene prica.Imam nos i ositi se kada se netko jedan dan ne okupa a ne tj....Nikoga ne diram,niko me ne dira.Da ne idem na wc i da se ne tusiram svakog dana ne bi ni znala kojeg sam spola ha ha ha .....