Kada ste(i da li) u braku pomislili na preljubu?

Ja sam ga pitala zašto je ulazio u brak jer napisao ja da on nije bio zaljubljen u nju (ona jeste u njega), da ona ne može da prevaziđe frustriranost jer je lepši od nje (parafraziram).
A ona je njemu opet dala zeleno svetlo da se švaleriše, kad prema njemu više nije osećala želju

Stičem utisak da se medicin ponaša kao po nekoj dužnosti i da mu sad za švalerisanje treba potvrda da je to ok

Možda treba da preispita i sebe, ne samo nju, samo kažem.

Ako nema osnova da se spašava ne treba spašavati. Mislim, ne treba ni ulaziti jer "tako treba" ili druga strana očekuje
ja sam dugo verovao da sto bog sastavi, covek da ne rastavi, znaci borio sam se za ocuvanje braka do poslednje kapi krvi ili znoja, dok nisam uvideo da sam budala, da ne mogu da sacuvam nesto sto drugi nece, tj. zena.

A ona je njemu opet dala zeleno svetlo da se švaleriše, kad prema njemu više nije osećala želju
ona je to dala iz slabosti, ne zna zena sta ce...a da je zaista iskrena, ne bi to rekla, pa ko voli neverstvo? niko!
Stičem utisak da se medicin ponaša kao po nekoj dužnosti i da mu sad za švalerisanje treba potvrda da je to ok
to sam primetio, ali ne opravdavam svaleraciju kao neki, pa ti me bar znas, drugarice?
Možda treba da preispita i sebe, ne samo nju, samo kažem.
on je vec zaglavio na lekovima, mora da je nagovori da im se pomogne psihoterapijom, mozda uspe, a mozda ne uspe, neka probaju bar,,, ja zalim za svakim rasturenim brakom, moj je samo 1 od mnogih

Pozdrav svima.
Evo, kadgod jadi, ja ovamo. Nažalost tako je, mada je daleko od toga da mi je život samo beda:)

Naime, braćo i sestre imam delikatnu situaciju, žena mi se posle 2. porodjaja potpuno predomislila
što se tiče intimnih odnosa. A bila je jedna od onih "luda zamnom",....podosta ljubomorna, samo KLIK,
i veli: "nadji si nešto ako ti je kriza". I eto vam tako, ja već 2 godine živim u celibatu, i istinski pomišljam da
nešto promenim, jer od nje nema ništa. Ima problem i sa drugaricama, dakle potpuno psihičko zatvaranje.

Misao o prevari mi ponekad da "krila", a ponekad i mislim da je to opak tužno, da pokušam još nešto,....itd.
Naravno, preko dating APP-a sam napravio i malu "iatraživanje tržišta" i uvideo da je daleko od toga da smo
samo ja i moja draga u krizi. E sad....reći TO Je TO, teško je. Deca su tu, obožavam ih.

Predlozi?
Da porazgovaraš možda sa suprugom jer je očigledno problem na nervnoj bazi, možda je u depresiji i treba joj pomoć.

Proglasili ste ženu mentalno obolelom jer joj od umora nije do sexa uveče
Sjajne ste sudije nema šta
Nije daleko od toga, i nije jedina, moram i sam da posvedočim. Da nije scvedočenja lekara, mnogo bih više paničio, ovako se još uvek borim
za njeno normalno stanje uma, kada će ponova naći sebe lroz neki posao, neku drugu ulogu sem majčinske.
Iako znam da se osobi neko može DOVEKA zgaditi i da nikakva ni pomić ni ljubav ne poprave stvar.
TU ću se osećati mega usrano. Um te opako vuče na svoju logiku" ma batali rode", nećeš se izvući.
Pritom je kod moje žene prisutna i neka trauma iz mladosti što se tiče sexualnosti, a konflikti samnom
i frka od nesmapvanja i dojenja je to samo još pojačala. Te sam dobio jasnu direktivu od svoje voljene: "ak ti je do toga, nadji neku pa guslaj".
Što je negde veoma užasno čuti, a znam da bi mnogi tipovi to voleli :)

Neko me je gore pitao, da li mi je majka bila brižna iugadjala mi, odgovor je DA, i meni i bratu.
Pre-požrtvovanu majku smo imali.

Nije daleko od toga, i nije jedina, moram i sam da posvedočim. Da nije scvedočenja lekara, mnogo bih više paničio, ovako se još uvek borim
za njeno normalno stanje uma, kada će ponova naći sebe lroz neki posao, neku drugu ulogu sem majčinske.
Iako znam da se osobi neko može DOVEKA zgaditi i da nikakva ni pomić ni ljubav ne poprave stvar.
TU ću se osećati mega usrano. Um te opako vuče na svoju logiku" ma batali rode", nećeš se izvući.
Pritom je kod moje žene prisutna i neka trauma iz mladosti što se tiče sexualnosti, a konflikti samnom
i frka od nesmapvanja i dojenja je to samo još pojačala. Te sam dobio jasnu direktivu od svoje voljene: "ak ti je do toga, nadji neku pa guslaj".
Što je negde veoma užasno čuti, a znam da bi mnogi tipovi to voleli :)

Neko me je gore pitao, da li mi je majka bila brižna iugadjala mi, odgovor je DA, i meni i bratu.
Pre-požrtvovanu majku smo imali.
Samo da znaš da su svi ljudi u braku prošli kroz neku krizu istu ili sličnu
Neko je išo kod savetnika neko je bio kreativano strpljiv
Svako od nas ima neke nivoe koje mora da predje da bi pobedio u igrici i bez izuzetka svi smo kroz život
u problemima koje donosi realnost.
Kažu da čovek dva puta izgubi ženu, kada dobije decu i kada dobije unučiće.
Veruj mi da si ti samo jedan u nizu koji se suočava sa ženinom aseksualnošću nakon porodjaja.
Ako ikako možeš da nateraš sebe da budeš strpljiv prema njoj da je voliš i budeš joj oslonc u roditeljstvu to bi veoma pomoglo da se vrate stvari u normalu.
U medjuvremenu poslušaj ženin savet jer iako te je savetovala tako da ti se čini da više ne želi ništa da ima sa tobom zapravo će želeti kroz izvesno vreme kada se hormoni smire i obaveze oko dece preuzme vrtić ili škola…
U medjuvremenu svoje potrebe zadovolji na način na koji te je žena savetovala.
Važno je da svi budu zadovoljni i da porodica ostane na okupu.
Ozbiljnu stvar ste napravili (dvoje dece) da bi sada svako krenuo svojim putem…to je mnogo gora opcija nego sex sa strane izvesno vreme dok se ona ne dovede u red.
A dovešće se onog momenta kada ti ne budeš insistirao kada ti dodješ namiren i zadovoljan ne staviš joj ruku na rame i pitaš je ima li šta oko dece pomoći sa osmehom.
Obrnuta logika kod žena bolje funkcioniše od svake naučne teorije na svetu. Eto dala sam ti blueprint.
Kiss.

Poslednja izmena:
Vecini zena sex nije prioritet dok muskarcima ipak jeste.
E onda tu bude malo zezalica,dvoje dece valja brinut poso umor,ekonomije tanke sve je to za shvatit nervoze....Treba sesti i lagano se dogovarati u hodu.
Upravo tako. Negde čuh misao koja je u većini slučajeva tačna. Muškarci ulaze u vezu da bi "dugoročno" imali sex, a žene baš obrnuto, ulaze u sex veze sa tipovima da bi dobile nešto sasvim drugačije....sigurnost, produženje vrste,...pa sad nabrajanje ide u zavisnosti od slučaja do slučaja.

Gore je neko pitao "zašto si je oženio", heh, mislim, nadam se da taj koji pita ima pozitivno iskustvo, i da je oženio istu osobu sa kojom posle imao i porod. U Mom slučaju se ta osoba potpuno promenila, pa samim tim i stavove i navike koje su mi se dopale za dugoročan plan sa istom.

Kada pomislim da sva odobravanja(ponekad i uz osmeh) moje žene u pred- porodjajnom dobu, i sva ta militanta i agresivna neslaganja i odbijanja,
praktično istih stvari na koje je govodila pre "DA", onda mogu da zaključim da su žene, ali hajde da ne generalizujem, da moja žena ima brutalnu sposobnost
foliranja iliti mimikrije. Ja bi načisto odlepio ili postao brutalno agresivan ili pao u neku vrstu psihoze da sam se toliko morao folirati.

Kažem, još čekam da joj se hormoni smire, da prekine dojiti, da medikacija odradi svoje, pa možda i terapeuti,....ali do sada vidjeno je
ludje od bilo kog visokobudžetnog trilera. Momci, pazite, ne znam šta drugo reći.

Bio sam neko ko je sa ogromnom dozom volje i romantizacije ušao u brak i kreiranje familije.
Žudio sam za tim još sa 25, a eto desilo mi se sa 37. Mislio sam da će to biti nešto "sveto", ali eto, morao
sam se navići na neke drugačije forme svetosti.

No comment.

Samo da znaš da su svi ljudi u braku prošli kroz neku krizu istu ili sličnu
Neko je išo kod savetnika neko je bio kreativano strpljiv
Svako od nas ima neke nivoe koje mora da predje da bi pobedio u igrici i bez izuzetka svi smo kroz život
u problemima koje donosi realnost.
Kažu da čovek dva puta izgubi ženu, kada dobije decu i kada dobije unučiće.
Veruj mi da si ti samo jedan u nizu koji se suočava sa ženinom aseksualnošću nakon porodjaja.
Ako ikako možeš da nateraš sebe da budeš strpljiv prema njoj da je voliš i budeš joj oslonc u roditeljstvu to bi veoma pomoglo da se vrate stvari u normalu.
U medjuvremenu poslušaj ženin savet jer iako te je savetovala tako da ti se čini da više ne želi ništa da ima sa tobom zapravo će želeti kroz izvesno vreme kada se hormoni smire i obaveze oko dece preuzme vrtić ili škola…
U medjuvremenu svoje potrebe zadovolji na način na koji te je žena savetovala.
Važno je da svi budu zadovoljni i da porodica ostane na okupu.
Ozbiljnu stvar ste napravili (dvoje dece) da bi sada svako krenuo svojim putem…to je mnogo gora opcija nego sex sa strane izvesno vreme dok se ona ne dovede u red.
A dovešće se onog momenta kada ti ne budeš insistirao kada ti dodješ namiren i zadovoljan ne staviš joj ruku na rame i pitaš je ima li šta oko dece pomoći sa osmehom.
Obrnuta logika kod žena bolje funkcioniše od svake naučne teorije na svetu. Eto dala sam ti blueprint.
Kiss.
PerfectOne, hvala ti na divnim rečima. Zapamtiću ovo. Ovakva vrsta podrške puno znači. I dalje verujem u Ljubav, pa i u nove spoznaje o istoj.
Veći je to podvig no što sam mislio, ali dobro je da je tu.

Bog te blagoslovio.

nema mojih tema umisljas danilo, pa setio bih da sam ih postavljao, nisam toliko izlapeo kao die hard, umri muski, onaj celavi izlapeli, bem li mu zenu, kako se zvase... brus vilis, na pisanju ga se setih, pa reko' da dopunim... vidis da nisam izlapeo, samo malo trokiram, nemoj da se kacis sa mojom memorijom, da ne nayebes
Zaobidjimo se drug!! Sve 5 ajde

Back