- Poruka
- 74.655
Kakav je to brak bez intime? To ti je cimerka sa obavezama bajo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nema osnova da se spašava ne treba spašavati. Mislim, ne treba ni ulaziti jer "tako treba" ili druga strana očekujea ti koleginice nisi, meni je samo zao da se rasturaju, a da ne probaju da spasu sta se spasti mozda moze
ja sam dugo verovao da sto bog sastavi, covek da ne rastavi, znaci borio sam se za ocuvanje braka do poslednje kapi krvi ili znoja, dok nisam uvideo da sam budala, da ne mogu da sacuvam nesto sto drugi nece, tj. zena.Ako nema osnova da se spašava ne treba spašavati. Mislim, ne treba ni ulaziti jer "tako treba" ili druga strana očekuje
ona je to dala iz slabosti, ne zna zena sta ce...a da je zaista iskrena, ne bi to rekla, pa ko voli neverstvo? niko!A ona je njemu opet dala zeleno svetlo da se švaleriše, kad prema njemu više nije osećala želju
to sam primetio, ali ne opravdavam svaleraciju kao neki, pa ti me bar znas, drugarice?Stičem utisak da se medicin ponaša kao po nekoj dužnosti i da mu sad za švalerisanje treba potvrda da je to ok
on je vec zaglavio na lekovima, mora da je nagovori da im se pomogne psihoterapijom, mozda uspe, a mozda ne uspe, neka probaju bar,,, ja zalim za svakim rasturenim brakom, moj je samo 1 od mnogihMožda treba da preispita i sebe, ne samo nju, samo kažem.
Da porazgovaraš možda sa suprugom jer je očigledno problem na nervnoj bazi, možda je u depresiji i treba joj pomoć.Pozdrav svima.
Evo, kadgod jadi, ja ovamo. Nažalost tako je, mada je daleko od toga da mi je život samo beda
Naime, braćo i sestre imam delikatnu situaciju, žena mi se posle 2. porodjaja potpuno predomislila
što se tiče intimnih odnosa. A bila je jedna od onih "luda zamnom",....podosta ljubomorna, samo KLIK,
i veli: "nadji si nešto ako ti je kriza". I eto vam tako, ja već 2 godine živim u celibatu, i istinski pomišljam da
nešto promenim, jer od nje nema ništa. Ima problem i sa drugaricama, dakle potpuno psihičko zatvaranje.
Misao o prevari mi ponekad da "krila", a ponekad i mislim da je to opak tužno, da pokušam još nešto,....itd.
Naravno, preko dating APP-a sam napravio i malu "iatraživanje tržišta" i uvideo da je daleko od toga da smo
samo ja i moja draga u krizi. E sad....reći TO Je TO, teško je. Deca su tu, obožavam ih.
Predlozi?
em si skrt na recima, em i od toga te pola ne razumem, ajd napadni mi cerku jer rece do 25, pa bar da ti mene razumes, kada ti budem ra....Cekaj covek ili zena odluce nesto i salju ga po pomoc xaxaxa,pa prosto moze se pitati oces neces jel to tvoja konacna odluka i cao
kad budes imao 2 dece kao oni, onda im se javi da im pametujes, sad bolje stfu!Kakav je to brak bez intime? To ti je cimerka sa obavezama bajo.
Nije daleko od toga, i nije jedina, moram i sam da posvedočim. Da nije scvedočenja lekara, mnogo bih više paničio, ovako se još uvek borimProglasili ste ženu mentalno obolelom jer joj od umora nije do sexa uveče
Sjajne ste sudije nema šta

Samo da znaš da su svi ljudi u braku prošli kroz neku krizu istu ili sličnuNije daleko od toga, i nije jedina, moram i sam da posvedočim. Da nije scvedočenja lekara, mnogo bih više paničio, ovako se još uvek borim
za njeno normalno stanje uma, kada će ponova naći sebe lroz neki posao, neku drugu ulogu sem majčinske.
Iako znam da se osobi neko može DOVEKA zgaditi i da nikakva ni pomić ni ljubav ne poprave stvar.
TU ću se osećati mega usrano. Um te opako vuče na svoju logiku" ma batali rode", nećeš se izvući.
Pritom je kod moje žene prisutna i neka trauma iz mladosti što se tiče sexualnosti, a konflikti samnom
i frka od nesmapvanja i dojenja je to samo još pojačala. Te sam dobio jasnu direktivu od svoje voljene: "ak ti je do toga, nadji neku pa guslaj".
Što je negde veoma užasno čuti, a znam da bi mnogi tipovi to voleli
Neko me je gore pitao, da li mi je majka bila brižna iugadjala mi, odgovor je DA, i meni i bratu.
Pre-požrtvovanu majku smo imali.
Upravo tako. Negde čuh misao koja je u većini slučajeva tačna. Muškarci ulaze u vezu da bi "dugoročno" imali sex, a žene baš obrnuto, ulaze u sex veze sa tipovima da bi dobile nešto sasvim drugačije....sigurnost, produženje vrste,...pa sad nabrajanje ide u zavisnosti od slučaja do slučaja.Vecini zena sex nije prioritet dok muskarcima ipak jeste.
E onda tu bude malo zezalica,dvoje dece valja brinut poso umor,ekonomije tanke sve je to za shvatit nervoze....Treba sesti i lagano se dogovarati u hodu.
PerfectOne, hvala ti na divnim rečima. Zapamtiću ovo. Ovakva vrsta podrške puno znači. I dalje verujem u Ljubav, pa i u nove spoznaje o istoj.Samo da znaš da su svi ljudi u braku prošli kroz neku krizu istu ili sličnu
Neko je išo kod savetnika neko je bio kreativano strpljiv
Svako od nas ima neke nivoe koje mora da predje da bi pobedio u igrici i bez izuzetka svi smo kroz život
u problemima koje donosi realnost.
Kažu da čovek dva puta izgubi ženu, kada dobije decu i kada dobije unučiće.
Veruj mi da si ti samo jedan u nizu koji se suočava sa ženinom aseksualnošću nakon porodjaja.
Ako ikako možeš da nateraš sebe da budeš strpljiv prema njoj da je voliš i budeš joj oslonc u roditeljstvu to bi veoma pomoglo da se vrate stvari u normalu.
U medjuvremenu poslušaj ženin savet jer iako te je savetovala tako da ti se čini da više ne želi ništa da ima sa tobom zapravo će želeti kroz izvesno vreme kada se hormoni smire i obaveze oko dece preuzme vrtić ili škola…
U medjuvremenu svoje potrebe zadovolji na način na koji te je žena savetovala.
Važno je da svi budu zadovoljni i da porodica ostane na okupu.
Ozbiljnu stvar ste napravili (dvoje dece) da bi sada svako krenuo svojim putem…to je mnogo gora opcija nego sex sa strane izvesno vreme dok se ona ne dovede u red.
A dovešće se onog momenta kada ti ne budeš insistirao kada ti dodješ namiren i zadovoljan ne staviš joj ruku na rame i pitaš je ima li šta oko dece pomoći sa osmehom.
Obrnuta logika kod žena bolje funkcioniše od svake naučne teorije na svetu. Eto dala sam ti blueprint.
Kiss.
Zaobidjimo se drug!! Sve 5 ajdenema mojih tema umisljas danilo, pa setio bih da sam ih postavljao, nisam toliko izlapeo kao die hard, umri muski, onaj celavi izlapeli, bem li mu zenu, kako se zvase... brus vilis, na pisanju ga se setih, pa reko' da dopunim... vidis da nisam izlapeo, samo malo trokiram, nemoj da se kacis sa mojom memorijom, da ne nayebes