Kada ste čisti onda zašto verujete predsedniku Srbije za koga znate da je izneverio one koji su mu verovali na reč?

Pa jedino gluplje od toga da verujes predsedniku Srbije, je da verujes Srbima.

Srbi 80% stvari koje kazu, lupetaju u potpunosti, i bolje je da slusas bebe u jaslicima, nego njih.
Ti nisi čovek koji je ikada iskreno poštovao Srbe, tako da beži odavde da te ne vidim.

Dragomir Anđelković je danas imao 2 emisije na Slavija Info i Balkan Info.

Tu je objasnio kako mu je Aljek Šiftar u ličnom razgovoru pričao da je veliki nacionalista, a onda sve to pogazio na terenu.

Anđelković je onda postavio pitanje kakva je to ličnost, koja izneverava.
I dalje ima dobru ambalažu nacionaliste. To nije išlo Koštunu i Tadiću pa su kraće vladali.

Зато што је ујединио Србе:

1728949588097.jpeg

Vučić je gotov ako ne ode na samit BRICS-a, jer su glasači u Srbiji čuli poziv Putina.
I Vučić je isteran sada na čistinu
Помоћи ће му Путин у кључном моменту. И Председник Додик. Ништа не брини. ;)

Slihtara vuciceva, nebitna likusa i lazna proruskinja.
Она је била у Москви, док ти ниси ни прошао поред исте. Ценим да боље познаје Русе и њихову политику него ти.
Зато, верујем њој, не теби . :)

Она је била у Москви, док ти ниси ни прошао поред исте. Ценим да боље познаје Русе и њихову политику него ти.
Зато, верујем њој, не теби . :)
Otkud ti znas gde sam ja bio ili gde nisam bio?

Помоћи ће му Путин у кључном моменту. И Председник Додик. Ништа не брини. ;)
poslace mu svilen gajtan sledeci put po grusku

:vudu:– Грушко је сео и почео да чита списак од 23 притужбе, укључујући бес Кремља због одлуке Београда да снабдева Украјину муницијом. Када је Грушко прешао отприлике половину списка, Вучић је устао, објавио да је састанак завршен и изашао – наводи „Фајненшел тајмс“.

Poslednja izmena:
Pa jedino gluplje od toga da verujes predsedniku Srbije, je da verujes Srbima.

Srbi 80% stvari koje kazu, lupetaju u potpunosti, i bolje je da slusas bebe u jaslicima, nego njih.
a ti kao nisi srbin? au koje komplekse je tebi nabio psihopata av? jel ti znas da on ima dijagnozu patoloski lazov> i ti sad zbog njega pljujeas po svim gradjanima srbije? ajde sta su ti oni zgresili?

a ti kao nisi srbin? au koje komplekse je tebi nabio psihopata av? jel ti znas da on ima dijagnozu patoloski lazov> i ti sad zbog njega pljujeas po svim gradjanima srbije? ajde sta su ti oni zgresili?
Da li biti Srbin automatski znaci i da ne smes da kazes da je 50% Srba glupo i pokvareno?

Čim većina glasa za Aljeka Šiftara, znači da su i oni takvi.

A i od onih koji ne glasaju za njega, većina tih kaže: "Eeeeh, kako je nekada davno Aleksandar Vučić bio dobar..."

Zato sam ja ne samo protiv Napredne stranke, već i protiv svekolikog srpstva.

Čim većina glasa za Aljeka Šiftara, znači da su i oni takvi.

A i od onih koji ne glasaju za njega, većina tih kaže: "Eeeeh, kako je nekada davno Aleksandar Vučić bio dobar..."

Zato sam ja ne samo protiv Napredne stranke, već i protiv svekolikog srpstva.
Nemoj tako brate Srbine,to su samo zabludele neverničke duše koje su digle ruku od pravoslavnih svetinja na KiM.

Back