chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Bila sam klinka i zaljubila sam se u njega do usiju. Bio je malo stariji i imao je najlepse zelene oci koje sam ikad u zivotu videla. Imao je i devojku. Ljubav je slepa, a ja sam se zaljubila kako samo jedna klinka moze da se zaljubi. Krili smo se po parkovima i ljubili se do besvesti. Govorio je da ce ostaviti nju, a ja mu verovala. Jedne subote sreli smo se... On je imao kljuc od nekog stana. Poljubio me je lepo, najlepse i ja sam posla s njim. Uzeo mi je nevinost u tom stanu dok se sa radija cula Riblja Corba. Dok me je pratio kuci rekao je da ce je sutra ostaviti i da se nadjemo u jednom kaficu, gde cemo obelodaniti svima da se volimo i da smo zvanicno zajedno. Nikada sladje nisam zaspala...
Sutradan... Cekam ga sa drugaricom u kaficu. Sredila se, mirisem kao ruza, oci mi se sjaje od uzbudjenja... Njegova devojka sedi za drugim stolom takodje sa drugaricama. Ulazi on, samo sto mu nisam poletela u zagrljaj. Ali on ne seda za moj sto. Seo je za njen, zagrlio je i poljubio.
Nisam plakala, samo sam se skamenila, gluva za sve sto se dogadja oko mene. Posle "pristojnog" vremena (posle 5 min) izasla sam sa drugaricom u hladnu novembarsku noc.
Volela bih da svi vi kojima je neko na kretenski nacin oduzeo nevinost napisete vasa iskustva.
Gazdarice znam da je tema "Prvo sexualno iskustvo" bila vec milion puta, ali mislim da ovakva nije bila tako da te molim da je ne zakljucavas. Unapred hvala.
Sutradan... Cekam ga sa drugaricom u kaficu. Sredila se, mirisem kao ruza, oci mi se sjaje od uzbudjenja... Njegova devojka sedi za drugim stolom takodje sa drugaricama. Ulazi on, samo sto mu nisam poletela u zagrljaj. Ali on ne seda za moj sto. Seo je za njen, zagrlio je i poljubio.
Nisam plakala, samo sam se skamenila, gluva za sve sto se dogadja oko mene. Posle "pristojnog" vremena (posle 5 min) izasla sam sa drugaricom u hladnu novembarsku noc.
Volela bih da svi vi kojima je neko na kretenski nacin oduzeo nevinost napisete vasa iskustva.
Gazdarice znam da je tema "Prvo sexualno iskustvo" bila vec milion puta, ali mislim da ovakva nije bila tako da te molim da je ne zakljucavas. Unapred hvala.