Када си толико заљубљен...

Jesi siguran da je zaljubljenost u pitanju? Uglavnom zaljubljenost ne traje naročito dugo ako nema međusobne privlačnosti i želje da osobe budu zajedno.
Pored toga da li kojim slučajem non-stop razmišljaš o njoj?
Само да она буде срећна
Ovo je baš specifično, iskren da budem meni ovo uvek deluje kao neka lična toksičnost tj. u normalnim okolnostima gledaš najpre da ti budeš srećan, pa onda gledaš/radiš na sreći ostalih.
Desila mi se slična situacija sa jednom mojoj simpatijom, upoznali se online, družili neko vreme, svidi mi se i pitam je da li bi mi bila devojka... Ofc odgovor je bio ne i trebalo mi je par meseci da to obradim. Konkretan razlog zašto mi je trebalo toliko meseci jeste bio što sam i sam bio u nekom žešćem bedaku/depresiji usled neke baš heavy situacije u mom životu. Eventualno sam skontao da o njoj razmišljam samo da ne bih razmišljao o sopstvenim problemima, što i nije bilo baš prijatno saznanje... Otp nekih nedelju dana posle toga, malo sam se digao, pokrenuo i upoznao jednu partnerku sa kojom sam proveo prilično zanimljivo vreme. Što se devojke iz priče tiče, komunikacija nam je propala, obnovila se, stagnirala, obnovi se sa vremena na vreme... sada se čujemo/vidimo povremeno. Skontao sam da nismo baš kompatibilni, sa druge strane prija nam i ovo malo vremena koje se čujemo/provedemo zajedno - ima izvanredan smisao za crni humor, koji mi je uvek šarmantan trait kod žena 😄

...да ти је довољно само да си близу ње макар она гледала друге момке. Само да си јој близак, чак јој и намешташ момке, упознајеш је са друговима

Само да она буде срећна
..to je jedan od oblika uzivanja samo mnogo suptilniji od seksa..
Nekada su to zvali platonska ljubav...:lol:

Back