gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
...да ти је довољно само да си близу ње макар она гледала друге момке. Само да си јој близак, чак јој и намешташ момке, упознајеш је са друговима
Само да она буде срећна
Само да она буде срећна
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubav je vrsta depresije, donose se iracionalne odluke...да ти је довољно само да си близу ње макар она гледала друге момке. Само да си јој близак, чак јој и намешташ момке, упознајеш је са друговима
Само да она буде срећна
...да ти је довољно само да си близу ње макар она гледала друге момке. Само да си јој близак, чак јој и намешташ момке, упознајеш је са друговима
Само да она буде срећна
ma samo cepaj..........u drugare treba usreciti....да ти је довољно само да си близу ње макар она гледала друге момке. Само да си јој близак, чак јој и намешташ момке, упознајеш је са друговима
Само да она буде срећна
Hahah ne....да ти је довољно само да си близу ње макар она гледала друге момке. Само да си јој близак, чак јој и намешташ момке, упознајеш је са друговима
Само да она буде срећна
Само да она буде срећна
Тако ми је било кад сам био јако заљубљен у једну другарицу у школи, пре 4 године, која је хтела да будемо само пријатељиbrate ti ga pretera
ajde da je platonska simpatija pa da razumem, i ja se radujem kad je mojim platonskim simpatijama lepo. ali ti sa tom osobom želiš da budeš
Гори је од тебе признај.brate ti ga pretera
ajde da je platonska simpatija pa da razumem, i ja se radujem kad je mojim platonskim simpatijama lepo. ali ti sa tom osobom želiš da budeš
Ниси ваљда све то радио?...да ти је довољно само да си близу ње макар она гледала друге момке. Само да си јој близак, чак јој и намешташ момке, упознајеш је са друговима
Само да она буде срећна
Платонска симпатија...занимљив изразГори је од тебе признај.
Јесам, мислим, покушаво сам све самл да се зближимо, па не мора ни дс буде моја, ссамо да ми је ту, па се можда и смувамо кад-тад.Ниси ваљда све то радио?
Значи упознавао си је са другима?Јесам, мислим, покушаво сам све самл да се зближимо, па не мора ни дс буде моја, ссамо да ми је ту, па се можда и смувамо кад-тад.
Тако сам тад размишљао
Свидео јој се мој брат па сам покушао да их проводаџишемЗначи упознавао си је са другима?
И јеси бар у томе успио?Свидео јој се мој брат па сам покушао да их проводаџишем
Нијесам успио нажалост ни тоИ јеси бар у томе успио?
Јбг на тежи начин си схватио да између мушкарца и жене не може бити пријатељство. Увијек се ту неко у неког заљуби, најчешће ми мушкарци у њих.Нијесам успио нажалост ни то
Да, баш тако. Имам онај пост, ону објаву у којој сам поставио једно питањеЈбг на тежи начин си схватио да између мушкарца и жене не може бити пријатељство. Увијек се ту неко у неког заљуби, најчешће ми мушкарци у њих.
Би ли је ти пољубио, тј допустио њој да она тебе пољуби?Да, баш тако. Имам онај пост, ону објаву у којој сам поставио једно питање
Имаш најбољу другарицу, блиски сте, супер функционишете, физички сте прихватљиви једно другом... И она крене да флертује. Да ли би и ти флерровао? Крене да те пољуби, да ли би је пољубио?
Мислим да 80% момака би
pa ne znam, ja nikada nisam namestala devojke osobi u koju sam godinama bila zaljubljena...да ти је довољно само да си близу ње макар она гледала друге момке. Само да си јој близак, чак јој и намешташ момке, упознајеш је са друговима
Само да она буде срећна
...........das joj kondome posto ce se veceras naci sa tvojim drugarom.Jel joj i gace operes? Vrata otvoris? Pismo napises?