Када си толико заљубљен...

...да ти је довољно само да си близу ње макар она гледала друге момке. Само да си јој близак, чак јој и намешташ момке, упознајеш је са друговима

Само да она буде срећна
ljubav je vrsta depresije, donose se iracionalne odluke

trik pitanje "da li bi ubio za voljenu osobu?"
odgovor je NE

U pitanju se krije zapravo - animalni egoizam
tako da ne čudi što je obična domaća riba zamenjena sa kerom od nejeba iz teretane:
"ja bih ubio za mog kera"

batali ćorava posla, ženi to odmah i pravi decu
zaljubljenost okači o čiviluk

To ti je kad se zaljubiš u svoju mnogo dobru drugaricu pa ti je stalo samo da budete dobri da bi bio u njenoj blizini. A ne smeš ništa da pokušaš jer te strah da te ne odbije i da ne pokvariš prijateljstvo. Jer bez priajteljstva sa njom ne bi bio u njenoj blizini. :)

Promeni taktiku, priznaj joj da si ne možeš da se družiš sa njom jer ti se sviđa, pa ako je njoj stalo do tebe ona će ti isto reći ili ćete prekinuti prijateljstvo. Ovako mučiš sebe i ništa više.

Poslednja izmena:
...да ти је довољно само да си близу ње макар она гледала друге момке. Само да си јој близак, чак јој и намешташ момке, упознајеш је са друговима

Само да она буде срећна
ma samo cepaj..........u drugare treba usreciti.

Само да она буде срећна

brate ti ga pretera

ajde da je platonska simpatija pa da razumem, i ja se radujem kad je mojim platonskim simpatijama lepo. ali ti sa tom osobom želiš da budeš

brate ti ga pretera

ajde da je platonska simpatija pa da razumem, i ja se radujem kad je mojim platonskim simpatijama lepo. ali ti sa tom osobom želiš da budeš
Тако ми је било кад сам био јако заљубљен у једну другарицу у школи, пре 4 године, која је хтела да будемо само пријатељи

Тад сам се саживео са тим и покушао да јој будем најбољи могући пријатељ

На крају ни то нисмо остали. Остали смо ништа.

Јбг на тежи начин си схватио да између мушкарца и жене не може бити пријатељство. Увијек се ту неко у неког заљуби, најчешће ми мушкарци у њих.
Да, баш тако. Имам онај пост, ону објаву у којој сам поставио једно питање

Имаш најбољу другарицу, блиски сте, супер функционишете, физички сте прихватљиви једно другом... И она крене да флертује. Да ли би и ти флерровао? Крене да те пољуби, да ли би је пољубио?

Мислим да 80% момака би

Да, баш тако. Имам онај пост, ону објаву у којој сам поставио једно питање

Имаш најбољу другарицу, блиски сте, супер функционишете, физички сте прихватљиви једно другом... И она крене да флертује. Да ли би и ти флерровао? Крене да те пољуби, да ли би је пољубио?

Мислим да 80% момака би
Би ли је ти пољубио, тј допустио њој да она тебе пољуби?
Реално мушко-женска пријатељства не постоје.

Само да она буде срећна
pa ne znam, ja nikada nisam namestala devojke osobi u koju sam godinama bila zaljubljena
ali osim tog polja, njegova sreca je bila bitna naravno

Back