Kao bludnik i razvratnik. I to će te pratiti tokom celoga života.Obeležen kao???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao bludnik i razvratnik. I to će te pratiti tokom celoga života.Obeležen kao???
Pa šta iako me neko kao takvog etiketira, njihove mišljenje mi baš ništa ne znači, a ja bi koliko toliko biti siguran da sam izbegao neprijatnosti sa partnerkama.Kao bludnik i razvratnik. I to će te pratiti tokom celoga života.
Sutra kada se budeš ženio, ako se ženiš sa nekom iz svog grada ili okoline, samo sa takvim ženama kao ti, a one generalno nisu dobre majke i domaćice.Pa šta iako me neko kao takvog etiketira, njihove mišljenje mi baš ništa ne znači, a ja bi koliko toliko biti siguran da sam izbegao neprijatnosti sa partnerkama.
Nzm gde i kada ću upoznati pravuSutra kada se budeš ženio, ako se ženiš sa nekom iz svog grada ili okoline, samo sa takvim ženama kao ti, a one generalno nisu dobre majke i domaćice.
Pa ne možeš ti doveka tako. I te koje sada vršljaju sa tobom će se udati, posle moraš sa ovim razvedenim ženama a one nemaju toliko vremena (a i sramota ih je) da se testiraju. I opet dolazimo do problema polnih bolesti.Nzm gde i kada ću upoznati pravu
P.S. Brak/deca me ne interesuju
Teško meniPa ne možeš ti doveka tako. I te koje sada vršljaju sa tobom će se udati, posle moraš sa ovim razvedenim ženama a one nemaju toliko vremena (a i sramota ih je) da se testiraju.
Pa smiri se i okreni drugi list u životu. Nije problem čovek da padne nego je problem ako ne ustane.Teško meni
Da baš sam se pitala kako izgleda žena koja se pustila u primet
a zauzete se ne sredjuju i ne izlaze?Sređena, izašla da je primet-e.
a zauzete se ne sredjuju i ne izlaze?
samo te cackamFora je u pogrešnoj reči, primet umesto promet, ne uzimaj sve za ozbiljno
samo te cackam
Kakav si ti lik, nevidjenoKada žena krene da srlja iz odnosa u odnos bez ikakve želje da ostane sa bilo kojim od tih partnera može se reći da se žena odala bludu i razvratu.
Otkači se od mene.Kakav si ti lik, nevidjeno