Kada se za osobu može reći da se "pustila u promet"?

Oh! Konačno lep avatar! Svaka čast!
Tema mi se ne sviđa i ne bih polemisala, žalim, ali mi nije žao što sam je posetila zbog ovog pohvalnog avatara za dugo, dugo!
Ja sam prvi na ovom forumu imao jahača i to pre dosta godina
Nick se zvao "Nepozvani Junak" (šta mu god to značilo a ljutili se neki uuuu)
1726273667579.png

"

Kada se za osobu može reći da se "pustila u promet" odnosno da se odala bludu i razvratu?
Kada zađe u nemonogamiju i tu mislim na praktično iskustvo. Mada samo po sebi ovo nije loša stvar, samo se kod nas prilično osuđuje.
Kada čovek može za sebe reći da nije bludnik a kada da jeste?
Blud, razvrat ili opscenost (lat. obscenus — odbojan, mrzak) je izraz koji označava nemoralna i često i protivzakonita seksualna razmišljanja ili ponašanja, poput prostitucije, incesta i pedofilije i sl.
Čovek nije bludan kada ga drugi ne osuđuju ili pak kada ne znaju šta radi u svoja 4 zida.
Koje je vaše mišljenje po ovom pitanju?
Pitanje smara za medalju jer je teško razrešiti ga pa će iznova i iznova ponovo da se postavlja...

Zato se lepo pre xxx ode na testiranje, daš dobrovoljno krv i saznaš ako imaš HIV/hepatitis, ozbiljniji HPV i herpes se vide golim okom, ostalo trstiranje dođe oko 10k osim ako se negde ne radi besplatno i rizika od polnih polesti gotovo da nema 😉
A neko drugi će se cimati da to isto radi i da ga smatraju promiskuitetnom osobom tamo u toj bolnici i trošiti svoje vreme specijalno da bi bio sa tobom? Fantazija.

A neko drugi će se cimati da to isto radi i da ga smatraju promiskuitetnom osobom tamo u toj bolnici i trošiti svoje vreme specijalno da bi bio sa tobom? Fantazija.
Nije fantazija, tako je bilo kod mene i moje poslednje 4 partnerke. Ovi na testiranju se zapravo čude kako se mali boj njih kod nas testira i zašto povremeno imamo mini epidemije polnih bolesti.

Nije fantazija, tako je bilo kod mene i moje poslednje 4 partnerke. Ovi na testiranju se zapravo čude kako se mali boj njih kod nas testira i zašto povremeno imamo mini epidemije polnih bolesti.
Ja da se za svaki polni odnos cimam da se testiram i da to tražim od nekog drugog ne pada mi na pamet jer zaista imam pametnije stvarixu životu. A mini epidemije postoje jer se mali broj ljudi testira pa nisu evidentirane. Razmišljaj logički.

Pa ti ako se testiraš u svom gradu a nisi iz nekog većeg grada ti si obeležen za ceo život tamo dole.

Back