andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 9.338
Тај који чека намигуше...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тај који чека намигуше...
Zapričaše me.Спопадоше те жене.
A kad žena postane "call girl"? Pa se sroza da sačeka kada će doću na red kod nekog, a sa više njih je u takvim odnosima?kad mu zena namigne
A gužva u saobraćaju i svako svakome ulazi u traku. )))Kada na Slaviji pokušava da prođe u 8:30 ujutru ili ne daj Bože 17 h
21.vek! vazi da neko ceka u reduA kad žena postane "call girl"? Pa se sroza da sačeka kada će doću na red kod nekog, a sa više njih je u takvim odnosima?
Da li bi ti stajala u redu za tamo nekog ili više njih?21.vek! vazi da neko ceka u redu
ma zamisliDa li bi ti stajala u redu za tamo nekog ili više njih?
Kad počne da praktikuje veze za jednu noć. Da pojasnim- ode u krevet sa osobom koju upozna te noći u klubu npr.
ma zamisli
Šta sada je neki problem da sečeka u redu kada si ti u pitanju?21.vek! vazi da neko ceka u redu
kod mene ne postoje redovi - ja ne cekam u redu!Šta sada je neki problem da sečeka u redu kada si ti u pitanju?
kod mene ne postoje redovi - ja ne cekam u redu!
Ne bi se reklo na osnovu ove tvoje izjave.21.vek! vazi da neko ceka u redu
Možeš biti u prometu pa da prestaneš sa tim. Sve u svoje vremeU tom slučaju ti moram saopštiti da su svi u Prometu
a sta sam ja tu izajvila?Ne bi se reklo na osnovu ove tvoje izjave.
Ja sam prvi na ovom forumu imao jahača i to pre dosta godinaOh! Konačno lep avatar! Svaka čast!
Tema mi se ne sviđa i ne bih polemisala, žalim, ali mi nije žao što sam je posetila zbog ovog pohvalnog avatara za dugo, dugo!
Kada na Slaviji pokušava da prođe u 8:30 ujutru ili ne daj Bože 17 h
o SlavijiO čemu beše tema?
Kada zađe u nemonogamiju i tu mislim na praktično iskustvo. Mada samo po sebi ovo nije loša stvar, samo se kod nas prilično osuđuje.Kada se za osobu može reći da se "pustila u promet" odnosno da se odala bludu i razvratu?
Blud, razvrat ili opscenost (lat. obscenus — odbojan, mrzak) je izraz koji označava nemoralna i često i protivzakonita seksualna razmišljanja ili ponašanja, poput prostitucije, incesta i pedofilije i sl.Kada čovek može za sebe reći da nije bludnik a kada da jeste?
Pitanje smara za medalju jer je teško razrešiti ga pa će iznova i iznova ponovo da se postavlja...Koje je vaše mišljenje po ovom pitanju?
Dok ne navučeš neku boleštinu a onda ti je ceo svet kriv.Kada zađe u nemonogamiju i tu mislim na praktično iskustvo. Mada samo po sebi ovo nije loša stvar, samo se kod nas prilično osuđuje.
Zato se lepo pre xxx ode na testiranje, daš dobrovoljno krv i saznaš ako imaš HIV/hepatitis, ozbiljniji HPV i herpes se vide golim okom, ostalo trstiranje dođe oko 10k osim ako se negde ne radi besplatno i rizika od polnih polesti gotovo da nemaDok ne navučeš neku boleštinu a onda ti je ceo svet kriv.
A neko drugi će se cimati da to isto radi i da ga smatraju promiskuitetnom osobom tamo u toj bolnici i trošiti svoje vreme specijalno da bi bio sa tobom? Fantazija.Zato se lepo pre xxx ode na testiranje, daš dobrovoljno krv i saznaš ako imaš HIV/hepatitis, ozbiljniji HPV i herpes se vide golim okom, ostalo trstiranje dođe oko 10k osim ako se negde ne radi besplatno i rizika od polnih polesti gotovo da nema
Nije fantazija, tako je bilo kod mene i moje poslednje 4 partnerke. Ovi na testiranju se zapravo čude kako se mali boj njih kod nas testira i zašto povremeno imamo mini epidemije polnih bolesti.A neko drugi će se cimati da to isto radi i da ga smatraju promiskuitetnom osobom tamo u toj bolnici i trošiti svoje vreme specijalno da bi bio sa tobom? Fantazija.
Ja da se za svaki polni odnos cimam da se testiram i da to tražim od nekog drugog ne pada mi na pamet jer zaista imam pametnije stvarixu životu. A mini epidemije postoje jer se mali broj ljudi testira pa nisu evidentirane. Razmišljaj logički.Nije fantazija, tako je bilo kod mene i moje poslednje 4 partnerke. Ovi na testiranju se zapravo čude kako se mali boj njih kod nas testira i zašto povremeno imamo mini epidemije polnih bolesti.
Obeležen kao???Pa ti ako se testiraš u svom gradu a nisi iz nekog većeg grada ti si obeležen za ceo život tamo dole.