- Poruka
- 32.845
Pustiti se u promet ne mora da bude loša fraza. Može da označi osobu koja je na "tržištu" odnosa, tj isprobava razne odnose, aktivna je na polju upoznavanja i traženja adekvatnog partnera. Kako to neko radi aad.. njegova stvar.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi joj se na čelu da bludničiDa baš sam se pitala kako izgleda žena koja se pustila u primet
Koliko često? Jednom mesečno, jednom nedeljno, na dnevnom nivou?kad pocne cesto da menja partnere.
daKoliko često? Jednom mesečno, jednom nedeljno, na dnevnom nivou?
O! Hvala! Nemam pojma koja slika ali nema veze.Nisu to više cvikeri to su sad naočare koje ti lepo stoje. Video sam sliku kada si izbacivala.
Pa kada si ložila Alterega da li su ti naočare seksipilne. )))O! Hvala! Nemam pojma koja slika ali nema veze.
Au! Ne secam se! SramotaPa kada si ložila Alterega da li su ti naočare seksipilne. )))
To su tvoje reči ne moje. Ja to nigde nisam izjavio niti mislim tako.Ne, ovako, meliot mera: ako je nevina onda je svetica, ako je imala par muškaraca u životu onda je polovnjača, ali ako menja partnere jednom u 5 godina to je blud i razvrat !
Pa to je ona tema o naočarimasa lančićima koju si ti otvorila.Au! Ne secam se! Sramota
Pogledacu bas. Ko zna sta sam jela taj danPa to je ona tema o naočarimasa lančićima koju si ti otvorila.
Opa.. pa to je napredak.To su tvoje reči ne moje. Ja to nigde nisam izjavio niti mislim tako.
Pa ne bih baš rekao da je tako. Sve je to relativno, ali za sve ljude iz mog okruženja to je promiskuitet.Ako Promeni par Partnera godišnje, po današnjim merilima je čedna
To Lagerta sad ih nabadaj sad stisni brale!A ja bih volela da vidim i upoznam ove koje zanima tuđ krevet i broj partnera i nečiji, tuđi životi...
Kada žena krene da srlja iz odnosa u odnos bez ikakve želje da ostane sa bilo kojim od tih partnera može se reći da se žena odala bludu i razvratu.
Kada bih danas sutra prekinula ovu vezu ne bi mi na pamet palo da ulazim u nesto ozbiljno.Kada žena krene da srlja iz odnosa u odnos bez ikakve želje da ostane sa bilo kojim od tih partnera može se reći da se žena odala bludu i razvratu.
kad mu zena namigneА мушкарац, кад се он пушта у промет?
kad mu zena namigne
Srećom,...pa nisi iz doba inkvizicije.Kada žena krene da srlja iz odnosa u odnos bez ikakve želje da ostane sa bilo kojim od tih partnera može se reći da se žena odala bludu i razvratu.
Isto, nego me zapričaše ovr žene pacsam upotrebio samo ženski rod ali odnosi se u na muškarce.А мушкарац, кад се он пушта у промет?
Isto, nego me zapričaše ovr žene pacsam upotrebio samo ženski rod ali odnosi se u na muškarce.