Kada se za osobu može reći da se "pustila u promet" odnosno da se odala bludu i razvratu? Kada čovek može za sebe reći da nije bludnik a kada da jeste? Koje je vaše mišljenje po ovom pitanju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad pocne cesto da menja partnere.Kada se za osobu može reći da se "pustila u promet" odnosno da se odala bludu i razvratu? Kada čovek može za sebe reći da nije bludnik a kada da jeste? Koje je vaše mišljenje po ovom pitanju?
Kada se za osobu može reći da se "pustila u promet" odnosno da se odala bludu i razvratu? Kada čovek može za sebe reći da nije bludnik a kada da jeste? Koje je vaše mišljenje po ovom pitanju
Oh! Konačno lep avatar! Svaka čast!moze se reci
da
e fala ti ka bratuOh! Konačno lep avatar! Svaka čast!
Tema mi se ne sviđa i ne bih polemisala, žalim, ali mi nije žao što sam je posetila zbog ovog pohvalnog avatara za dugo, dugo!
Kad počne da praktikuje veze za jednu noć. Da pojasnim- ode u krevet sa osobom koju upozna te noći u klubu npr.Kada se za osobu može reći da se "pustila u promet" odnosno da se odala bludu i razvratu? Kada čovek može za sebe reći da nije bludnik a kada da jeste? Koje je vaše mišljenje po ovom pitanju?
kad se razvedeKada se za osobu može reći da se "pustila u promet" odnosno da se odala bludu i razvratu? Kada čovek može za sebe reći da nije bludnik a kada da jeste? Koje je vaše mišljenje po ovom pitanju?
i onda ode u dzim i vezba i zamislja kako izlazi u klub i djuska glavni u centru i wibe oko njega. posle se kuci napije i priseca svih momenata sa njom. I odluci da joj posalje poruku.a stiv vidi snimak i opali pesnicom u zid kuci: faaak man. bich. ajm gona burn our album vid pikchurs from last samer.
Znači kada se osoba razvede onda znači da se odala bludu i razvodu?kad se razvede
Znači kada se osoba razvede onda znači da se odala bludu i razvodu?
Hajde molim te ispravi naslov.Kada se za osobu može reći da se "pustila u promet" odnosno da se odala bludu i razvratu? Kada čovek može za sebe reći da nije bludnik a kada da jeste? Koje je vaše mišljenje po ovom pitanju?
I to je po tebi u redu?ne nego znaci da ce se tek odati
Pisao sam moderaciji ali nisu promenili. Pišem sa telefona mrzi me da sedim za računarom.Hajde molim te ispravi naslov.
Ovaj "primet" može biti i promet i pamet.
sta je meni u redu nije tema.I to je po tebi u redu?
A mene mrzi da stavim cvikerePisao sam moderaciji ali nisu promenili. Pišem sa telefona mrzi me da sedim za računarom.
Nije tema ali izjasni se kada već pišeš na ovoj temi.sta je meni u redu nije tema.
Nisu to više cvikeri to su sad naočare koje ti lepo stoje. Video sam sliku kada si izbacivala.A mene mrzi da stavim cvikere
ne znam sta podrazumevas pod blud?Nije tema ali izjasni se kada već pišeš na ovoj temi.
Da baš sam se pitala kako izgleda žena koja se pustila u primetHajde molim te ispravi naslov.
Ovaj "primet" može biti i promet i pamet.