BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Gledam tenis.....Igra takozvani STAN Vavrinka......Nekada davno on se zvao STANISLAV... Lepo slovensko ime....A sada je samo Stan.....Zasto, pitam se ja ne bez razloga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je POLJAK 100%.....Sloven 100%...A da je ruzan..."Lepota je u oku posmatraca" govorio je Konfucije...Он је неки полу-Немац. Нека се зове како хоће, у сваком случају је ружан.
On je POLJAK 100%.....Sloven 100%...A da je ruzan..."Lepota je u oku posmatraca" govorio je Konfucije...
Vavrinka je Poljak 100%. Proveri po netu.Ма какав бре Пољак. Вавре и Вавринке су Чеси.
Vavrinka je Poljak 100%. Proveri po netu.
U pravu si, proverih upravo sada.Немам шта да проверавам, чешко-швапско порекло.
To je samo dokaz da nemacka nikad do kraja nije denacifikovana, cim i dalje postoje ti neosnovani losi stereotipi o svakom ko nije germanskog ili eventualno latinskog porekla....![]()
Каква бре Немачка, човек је Швајцарац.
Isti k*rac.
To si ti.Isti k*rac.
Neka ti Svevisnji podari duplo od onoga sto ti meni zelis!Kako to da jos nisi crko od gladi u Venecueli????![]()
![]()
Gledam tenis.....Igra takozvani STAN Vavrinka......Nekada davno on se zvao STANISLAV... Lepo slovensko ime....A sada je samo Stan.....Zasto, pitam se ja ne bez razloga?
El Centenario?'Ел гуапо' нарочито, хаха.
Mogao bi , kao mod, biti malo ozbiljniji.El Centenario?
промашио си на квадрад. Стан му је надимак као што је Бил за Вилијама. Сви знају Клинтона као Бил, а право име му је Вилијам.Gledam tenis.....Igra takozvani STAN Vavrinka......Nekada davno on se zvao STANISLAV... Lepo slovensko ime....A sada je samo Stan.....Zasto, pitam se ja ne bez razloga?
Na zvanicnim takmicenjima se ne daju nadimci.промашио си на квадрад. Стан му је надимак као што је Бил за Вилијама. Сви знају Клинтона као Бил, а право име му је Вилијам.
Станислав је рођен у Швајцарској.