Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
ma ne slazem se sa samim sobom a tek sa nekim drugim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bila je ovde jedna Luna72, s njom sam imao vrlo kompatibilno mišljenje...sve što je ona rekla ja sam isto razmišljao, sve što sam ja reko ona isto tako razmišljala
nije često dolazila, bila je noćna ptica što se foruma tiče...jako mi nedostaje
nema je već izvesno vreme, a čuo sam neke strašne priče povodom toga![]()
Ja vam kazem da ima efekta...ne bih da nabrajam nikog ali ima nesto,jednostavno zgotivimo se sto kasnije prelazi u dopisivanje na pp...ono dalje je slatka tajna.![]()
Zamisli kako ste bili vrlo kompatibilni,a sada te strasne price, prosto za nepovorovati, stas , desava se u zivotu i tako nesto.
Sta bih ja bez tvog pametovanja..
- - - - - - - - - -
Predlažem da napraviš još jedan nik i onda da se prožimaš sa njim![]()
Hvala Bejbe,nije mi potreban..imam i ja neki predlog za tebe,,,,Sta bih ja bez tvog pametovanja..
- - - - - - - - - -
Predlažem da napraviš još jedan nik i onda da se prožimaš sa njim![]()
al nije jos vreme..![]()
Onda se prirodno namece pitanje: koliko biste se slagali iz poze u pozu? Pogotovo kada je u toliko navrata njegov avatar bio gore, a vaš dole, i obratno. Virtualno nabacivanje je izuzetno mocno jer upoznavanje prethodi izgledu i karakteristikama koje se mogu jedino namirisati, opipati, doziveti. Belina ekrana izmedju dva posta ostavlja tako gomilu prostora za divljanje fantazije.
Kasnije, kada je libido već u petoj brzini, bude prekasno...
![]()
Moras tako na Ljisu..prebacice u romantiku.Lijepo i romantično napisano...ali ne mora da znači i za poze