-Starsky-
Aktivan član
- Poruka
- 1.747
Joj znam šta je. On ima ljubavnicu ali ona ne da da propadnu tolike godine braka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekada neka sasvim iznenadna ili efemerna stvar može prilično da naruši ravnotežu odnosa, obično jedna strana bude povređena. U takvim slučajevima može odmah da se odustane, svako da ide dalje svojim putem, a može i da se ne odustane ako jedna strana smatra da druga osoba vredi truda, pa pokuša da odnos popravi, ovako ili onako. To ume da da rezultate i ne mora nužno biti ponižavanje.Ni meni nikad to nije bilo jasno za šta se ljudi bore - kad kažu "bori se za njega" ili "bori se za nju"
S kim/ s čim da se bore?![]()
Nekada neka sasvim iznenadna ili efemerna stvar može prilično da naruši ravnotežu odnosa, obično jedna strana bude povređena. U takvim slučajevima može odmah da se odustane, svako da ide dalje svojim putem, a može i da se ne odustane ako jedna strana smatra da druga osoba vredi truda, pa pokuša da odnos popravi, ovako ili onako. To ume da da rezultate i ne mora nužno biti ponižavanje.
Ljudi se menjaju, a i odnosi nisu uvek ravna linija apsolutne pozitive. Treba se boriti za ono što vredi, mislim da je @bird again mislila na tako nešto.
jer smo napisali da treba ići svojim putem ako druga strana nije zainteresovana. Pa je oko toga nastao "sukob" epskih razmera Ako neka glupost naruši odnos i zahteva borbu za svako sledeće narušavanje biće potreban manji razlog i još veća borba, tako da ostajem pri svom ispravnom stavu.Nekada neka sasvim iznenadna ili efemerna stvar može prilično da naruši ravnotežu odnosa, obično jedna strana bude povređena. U takvim slučajevima može odmah da se odustane, svako da ide dalje svojim putem, a može i da se ne odustane ako jedna strana smatra da druga osoba vredi truda, pa pokuša da odnos popravi, ovako ili onako. To ume da da rezultate i ne mora nužno biti ponižavanje.
Ljudi se menjaju, a i odnosi nisu uvek ravna linija apsolutne pozitive. Treba se boriti za ono što vredi, mislim da je @bird again mislila na tako nešto.
Tvoj kolega Mugi ne zna šta je "efemeran"... ali dobro, niko se nije naučen rodio, sad je izguglao pa zna.Mda, to je sve ok.
Ali je sve počelo od toga što je meni i kolegi @-Starsky- rečeno da smo decajer smo napisali da treba ići svojim putem ako druga strana nije zainteresovana. Pa je oko toga nastao "sukob" epskih razmera
jer nam je rečeno da se treba boriti.
To može da bude tako, ali ne mora nužno da znači da će biti tako, jer se i ljudi menjaju. Ne pravimo iste greške sa 18,40 ili 60 godina.Ako neka glupost naruši odnos i zahteva borbu za svako sledeće narušavanje biće potreban manji razlog i još veća borba, tako da ostajem pri svom ispravnom stavu.
Tvoj kolega Mugi ne zna šta je "efemeran"... ali dobro, niko se nije naučen rodio, sad je izguglao pa zna.
Mislim da je ovde svim učesnicima rasprave jasno da zbog sitnice ne treba odustati, kao i da ne treba džaba pokušati da vratiš nekoga ko te apsolutno ne želi. Svako valjda ima dovoljno socijalne inteligencije da shvati u kojoj je grupi i šta u datoj situaciji treba da radi.
Joj znam šta je. On ima ljubavnicu ali ona ne da da propadnu tolike godine braka.
Tu je pitanje šta je razlog narušenog odnosa.p.s. razdvoj boriti se ZA nekog, od boriti se SA nekim zajedno da se stvari prevaziđu.
Opet se vraćamo na to da ako sitnice zahtevaju borbu nema smisla boriti se.Tvoj kolega Mugi ne zna šta je "efemeran"... ali dobro, niko se nije naučen rodio, sad je izguglao pa zna.
Mislim da je ovde svim učesnicima rasprave jasno da zbog sitnice ne treba odustati, kao i da ne treba džaba pokušati da vratiš nekoga ko te apsolutno ne želi. Svako valjda ima dovoljno socijalne inteligencije da shvati u kojoj je grupi i šta u datoj situaciji treba da radi.
Nisam baš tebi teta, ali ima kome jesam, bogu hvala.
Ide tako što život nije “puj pike ne važi”.
Život je borba.
Za sve.
A onda i za svog čoveka.
Ima nešto što se zove lojalnost, poverenje, strepnja, čekanje, želja …
Ima ono od čega ne odustaješ.
Nadam se da je teta objasnila.
Čovek uvek može da nadje razlog za šta je vredno boriti se, a za šta ne.
Ja sam borac, i to vrlo istajni borac kad znam za šta se borim.
Ali ovo nije tema o meni.
Ovo mi je promakloNisam baš tebi teta, ali ima kome jesam, bogu hvala.
Ide tako što život nije “puj pike ne važi”.
Život je borba.
Za sve.
A onda i za svog čoveka.
Ima nešto što se zove lojalnost, poverenje, strepnja, čekanje, želja …
Ima ono od čega ne odustaješ.
Nadam se da je teta objasnila.
Imam utisak da nedostatak argumenata kod tebe izaziva potrebu za vređanjem druge strane.Opet se vraćamo na to da ako sitnice zahtevaju borbu nema smisla boriti se.
Dzordzi 2.0 pokušava da zvuči inteligentno, a kad ga pročitaš na nekoj temi smestio bi ga u ćacilend.
Ne budi dete, jer sam sigurna da to nisi.
Svaka se reč da i drugačije napisati.
Znamo o čemu pišemo.
Da li je potrebno opet da napišem da je sve u životu borba?
Sam biraš način, stranu, razlog.
Činjenice nisu vređanje, ali dobro je što ih tako vidiš znači da si svestan svojih mana.Imam utisak da nedostatak argumenata kod tebe izaziva potrebu za vređanjem druge strane.
Nadam se da se ta karakterna crta ne prenosi i na tvoje veze, jer ako je tako, biće problema u najavi.
Svestan sam mnogih svojih mana. Radim na tome da ispravim neke od njih.Činjenice nisu vređanje, ali dobro je što ih tako vidiš znači da si svestan svojih mana.
Pre će biti da si se pomirio sa njima, malo te žacne ali nastavljaš po starom.Svestan sam mnogih svojih mana. Radim na tome da ispravim neke od njih.
Takođe, umem da razumem i vređanje od činjenica, a umeš i ti. Ne vređa me toliko vređanje sa tvoje strane jer je prilično detinjasto i nekako simpatično.
Uvek razgovaram kulturno, to znaš i sam.Pre će biti da si se pomirio sa njima, malo te žacne ali nastavljaš po starom.
I to je moguće. Većina ljudi ima neke mane koje ne mogu da promene, nisam ja tu mnogo različit od drugih.Nemaš kapaciteta da ih promeniš.