Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 89.904
Ne pratim TV obraćanja, evo sledeće ću obavezno.
Šta kaže?
Koji je datum?

Šta kaže?
Koji je datum?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve se sabira prema novom zakonu.Mislis, protiv, a ne za?
Врло тешко, колико год ми желели да буде другачије, на жалост.Mislis, protiv, a ne za?
Ma da, ti si od onih "nikad u KPJ, nikad u SPS, nikad u SNS, malo smo bili DS/S/SS"Nikada.![]()
Pitaj za 10-15 godina. Tada su izbori.Ma da, ti si od onih "nikad u KPJ, nikad u SPS, nikad u SNS, malo smo bili DS/S/SS"
Kada ti sledeći put bude obećavao kanalizaciju.
Prvo roboti i leteći taxi,onda kanalizacija.Kada ti sledeći put bude obećavao kanalizaciju.
Ćuti, Stojke je i karte za metro kupio još onomad od Aje Jung.Prvo roboti i leteći taxi,onda kanalizacija.![]()
Uzeo na popust.Ćuti, Stojke je i karte za metro kupio još onomad od Aje Jung.
Evo roboti već uče da igraju kako je predsednik rekao.Prvo roboti i leteći taxi,onda kanalizacija.![]()
Nemoj molim te,ja bih glasao za studentsku listu..svi ljudi preko 52 godine katanac na kucu na dan izbora za spas srbije!

Da mi ruku odseku i odnesi ma glasanje i ona bi odbila da glasa za njega,ni ime ne mogu da mu spomenem.Полако сине. Добићу срчани!![]()
Врло тешко, колико год ми желели да буде другачије, на жалост.
Ma da, ti si od onih "nikad u KPJ, nikad u SPS, nikad u SNS, malo smo bili DS/S/SS"
O pa evo nam ga i Blokader koji nije znao da Srbi slave Slavu tri dana a ne jedan.svi ljudi preko 52 godine katanac na kucu na dan izbora za spas srbije!
O pa evo nam ga i Blokader koji nije znao da Srbi slave Slavu tri dana a ne jedan.
O pa evo nam ga i Blokader koji nije znao da Srbi slave Slavu tri dana a ne jedan.
em si nepismen em nisi srbin em nisi ni hriscanin, glasanje na izborima traje jedan dan pobrkao si temuO pa evo nam ga i Blokader koji nije znao da Srbi slave Slavu tri dana a ne jedan.

Da bre, ti će mi kažeš šta sam. Iz inata ima da glasam za Vučića.em si nepismen em nisi srbin em nisi ni hriscanin, glasanje na izborima traje jedan dan pobrkao si temu![]()