spark
Aktivan član
- Poruka
- 1.443
Nekada se na ovom delu foruma mnogo pisalo, bila druga vremena, verovatno i drugi ljudi...
Dođem tako ponekad, pomislim, baciću se na čitanje...
... ali svuda slike, klipovi, hm.(previše)
Romantika ću uvek biti tu, samo naš način da je opišemo nekako otupljuje lakoćom postavljanja neke slike, ili tome slično.
Neznam gde je ta fina linija gde romantika prestaje da bude produžena ruka onoga što osećamo, ali znam da tuđe slike i tuđi doživljaji nisu to!
Previše sam možda zapetljao, ali istinski ljubitelji romanse će sigurno znati o čemu pričam.
Patetika je recimo, nedostatak volje, inspiracije.
Put kojim ćemo nešto skarabudžiti, onako "može da prođe" sistemom.(ili grešim)
J.ebeš patetiku.
Pozivam, dobar ukus, pozivam iskrenu emociju, i energiju koju osećaju oni koji su voleli ili bili voljeni.
Dođem tako ponekad, pomislim, baciću se na čitanje...
... ali svuda slike, klipovi, hm.(previše)
Romantika ću uvek biti tu, samo naš način da je opišemo nekako otupljuje lakoćom postavljanja neke slike, ili tome slično.
Neznam gde je ta fina linija gde romantika prestaje da bude produžena ruka onoga što osećamo, ali znam da tuđe slike i tuđi doživljaji nisu to!
Previše sam možda zapetljao, ali istinski ljubitelji romanse će sigurno znati o čemu pričam.
Patetika je recimo, nedostatak volje, inspiracije.
Put kojim ćemo nešto skarabudžiti, onako "može da prođe" sistemom.(ili grešim)
J.ebeš patetiku.
Pozivam, dobar ukus, pozivam iskrenu emociju, i energiju koju osećaju oni koji su voleli ili bili voljeni.