Kada puknu naprednjačke laži

Ne znam zašto se meni obraćaš, ja sam se izjasnila u svoje ime kao i većina mojih kolega da sa njima nema pregovora.
о да ,сад си ти једна у мору оних срамних просветара која је против њиховог споразума са вучићем...

како да не. јадна ти ''сама против свих''

деца су издана од просветара!

овамо причају једно а онда испред прецедника потписују све само да је њима потаман јел де...
ко их не зна.

Ne znam kojem gospon Hrvatu si postavio pitanje, možda sebi, jer ja sam deklarirani Srbin.
I zašto sam ti ja toliko interesantan?
Da te odmah prekinem, hetero sam
јел ѕнаш да јсу два удбаша , припадника бие били код мајке од једног студента, иначе наставнице у једној новосадској школи. дошли су јој на посао јер су тобож добили наређење из бг да то заврше са родитељима ?

јел ѕнаш да јсу два удбаша , припадника бие били код мајке од једног студента, иначе наставнице у једној новосадској школи. дошли су јој на посао јер су тобож добили наређење из бг да то заврше са родитељима ?
Jel student punoljetan? Jeste.
Kakve veze imaju roditelji?

Jel student punoljetan? Jeste.
Kakve veze imaju roditelji?
то је питала њих и мајка студента

али то је удба... ПРИТИСЦИ
а псоле ће да нам причају како нема притисака...
замисли , видели су где му мајка ради и дошли у школу да је притискају...

Da, sa "decom" je najlakše manipulisati. Jer ta "deca" su neinformisanai glupa, dok je baba iz Pržogrnjaca sa penzijom od 20000 koju joj daje Vučić neizmanipulisana. Zato što je dobro obaveštena, kreće se, druži se, ima razne kontakte, mozak joj brzo radi...
Rečju - baba zna
Izvini, manipuliše se i jednima i drugima, koliki je bio prosek godina članstva SKOJ? Izvesna mladost je dovela i Broza i komuniste.

Ova grupacija je starosne dobi oko 23-26 godina. I da, glasala bih.
Što se tiče godina, američki ustav propisuje da kandidat za predsednika mora da ima minimalno navršenih 35 godina života.

The Constitution lists only three qualifications for the Presidency — the President must be at least 35 years of age, be a natural born citizen, and must have lived in the United States for at least 14 years.

Izvini, manipuliše se i jednima i drugima, koliki je bio prosek godina članstva SKOJ? Izvesna mladost je dovela i Broza i komuniste.
Aha, izvini ti. Znači institucije rade po zakonu, korupcija zanemarljiva, sudovi rade punom parom, kriminal i država nisu u sprezi, zdravstvo i obrazovanje nisu pukli, budžet se troši ekonomično, nema građevinske, đubretarske i druge mafije, ne ubijaju od batina ljude u zatvoru, predsednik razuman čovek koji ne krši Ustav svaki dan, nadstrešnica pala zbog više sile...samo su studenti izmanipulisani. :lol:

Back