- Poruka
- 5.396
Ovde je korupcija nacin zivota.Korupcije ima i u Kini gde se za to plaća glavom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde je korupcija nacin zivota.Korupcije ima i u Kini gde se za to plaća glavom.
Ćuti, može i goreSecaju se dobro da nisu imali ni toliko.
Da se ovde placa glavom Srbija bi bila poluprazna.Korupcije ima i u Kini gde se za to plaća glavom.
Ja imam 53 i ne znam šta je TitoKoliko imas godina ... ja imam 55
Stručnost, znanje i obrazovanje a ne članska karta, kratko i jasno. Zakon iznad stranačke pripadnosti.Takoe ....ajmo resenja i poboljsanje na stol pa da pricamo
Definiraj dete.
S mulcem od 18 do 25 definitivno ne možeš manipulirati, za razliku od njihovih roditelja koje kupiš za 2 jogurta.
U Srbiji je oduvek znacila clanska karta. Ne racunam biblioteke.Ja imam 53 i ne znam šta je Tito
Stručnost, znanje i obrazivanje a ne članaska karta, kratko i jasno. Zakon iznad stranačke pripadnosti.
Kakve li veze ovo ima sa studentima? Tipično nacionalno busanje u grudi junačke kad god vam neko kaže istinu
Uvjerenje, pitaš za prijatelja?
Kakve li veze ovo ima sa studentima? Tipično nacionalno busanje u grudi junačke kad god vam neko kaže istinu![]()
E više nećemo tako, u čemu je problem? Nisi za to?U Srbiji je oduvek znacila clanska karta. Ne racunam biblioteke.
Uvjerenje, pitaš za prijatelja?
Studenti nemaju to iskustvo, ali imamo iskusne ljude koji znaju kako bi trebalo da se vodi drzava odnosno da se uspostavi novi sistem.Da li bi studenti mogli napisu da li imaju neku ideju kako bi Srbija trebala da izgleda i ko bi to mogao da je vodi?
Ovo je javni forum tako da bilo ko može odgovoriti. Ne znam čemu potenciranje da li je član Hrvat, osim poznatog objašnjenja da su studente organizovali ''neprijatelji Srbije''Što se ti mešaš? Postavio sam jasno pitanje gospon Hrvatu.
E više nećemo tako, u čemu je problem? Nisi za to?
Studenti nemaju to iskustvo, ali imamo iskusne ljude koji znaju kako bi trebalo da se vodi drzava odnosno da se uspostavi novi sistem.
Kako oni koji su trebali osmisliti, pod time mislim i pozicija i opozicija nisu uspeli, tj samo su pokazali da se u ovoj državi decenijama vrednuje samo stranačka pripadnost, deca, koja su odrastala u tom periodu shvatila su suštinu problema. Ko god od njih bude predložio bilo koje rešenje, ja ću prva biti za. Neka ih samo podrže i roditelji i babe i dede i eto većineNema nikakvih problema. Vi koji nećete (veruj mi i ja sam tu) morate
da osmislite kako da legalno osvojite većinu.
Velika strast.Tako sam i mislio. Kolika je tu strast za paljenjem Srbije!
Važi, al do tad da se prvo ispune zahtevi, da se vidi ko se i koliko ugradio za ovaj slučaj.Nema nikakvih problema. Vi koji nećete (veruj mi i ja sam tu) morate
da osmislite kako da legalno osvojite većinu.
Mislim da to nije tema, pa bih vas podsetila na nju.Velika strast.
A šta kažeš na ovog, manipulacija ili uvjerenje?
Ovo je javni forum tako da bilo ko može odgovoriti. Ne znam čemu potenciranje da li je član Hrvat, osim poznatog objašnjenja da su studente organizovali ''neprijatelji Srbije''![]()
Upravo pogrešno, predubeđenje ne bi trebalo da utiče na pravilnost donošenja zaključka.Eto vidiš...
Čak i na sudu se pri ispitivanju svedoka prvo vodi računa o kredibilitetu svedoka
a tek posle toga šta svedok ima da kaže.
Вас просветаре нико више ништа не пита.Kako oni koji su trebali osmisliti, pod time mislim i pozicija i opozicija nisu uspeli, tj samo su pokazali da se u ovoj državi decenijama vrednuje samo stranačka pripadnost, deca, koja su odrastala u tom periodu shvatila su suštinu problema. Ko god od njih bude predložio bilo koje rešenje, ja ću prva biti za. Neka ih samo podrže i roditelji i babe i dede i eto većine![]()
Kako oni koji su trebali osmisliti, pod time mislim i pozicija i opozicija nisu uspeli, tj samo su pokazali da se u ovoj državi decenijama vrednuje samo stranačka pripadnost, deca, koja su odrastala u tom periodu shvatila su suštinu problema. Ko god od njih bude predložio bilo koje rešenje, ja ću prva biti za. Neka ih samo podrže i roditelji i babe i dede i eto većine![]()
Važi, al do tad da se prvo ispune zahtevi, da se vidi ko se i koliko ugradio za ovaj slučaj.
Ne znam zašto se meni obraćaš, ja sam se izjasnila u svoje ime kao i većina mojih kolega da sa njima nema pregovora.Вас просветаре нико више ништа не пита.
Поготово новосађани.
"Izdaja naše borbe": Koji prosvetni sindikati su odbili Vučićevu ponudu?
AutorDanas
Info
25.12.2024.
15:16 > 15:18
Komentari
14
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/397041/Izdaja-nase-borbe-Koji-prosvetni-sindikati-su-odbili-Vucicevu-ponudu.html
Članovi Granskog sindikata prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost" odbili su ponudu koju su dobili na jučerašnem sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
ево и коментара грађана шта мисле о вама
Milisav
25.12.2024 • 16:02
Velika sramota
da su se sa njim uopšte i sastajali.
Jel njima nije jasno da on nije nadležan za njihove problema ili treba da im se nacrta?
I to u sred ove krize njegovog autoriteta. Treba baš biti naklonjen tim sindikalcima i pomisliti da su nesvesno uvučeni u ovo.
Sramota za sindikalnu borbu, a velika sramota za sve prosvetare koji ćute i s...
А после осуде јавности су преокренули одлуку. Ко их не зна...
Само гледају свој интерес и плату.
Нисудостојни те деце већ су просто тиме издали омладину!