Kada puknu naprednjačke laži

Nema nikakvih problema. Vi koji nećete (veruj mi i ja sam tu) morate
da osmislite kako da legalno osvojite većinu.
Kako oni koji su trebali osmisliti, pod time mislim i pozicija i opozicija nisu uspeli, tj samo su pokazali da se u ovoj državi decenijama vrednuje samo stranačka pripadnost, deca, koja su odrastala u tom periodu shvatila su suštinu problema. Ko god od njih bude predložio bilo koje rešenje, ja ću prva biti za. Neka ih samo podrže i roditelji i babe i dede i eto većine ;)

Kako oni koji su trebali osmisliti, pod time mislim i pozicija i opozicija nisu uspeli, tj samo su pokazali da se u ovoj državi decenijama vrednuje samo stranačka pripadnost, deca, koja su odrastala u tom periodu shvatila su suštinu problema. Ko god od njih bude predložio bilo koje rešenje, ja ću prva biti za. Neka ih samo podrže i roditelji i babe i dede i eto većine ;)
Вас просветаре нико више ништа не пита.
Поготово новосађани.

"Izdaja naše borbe": Koji prosvetni sindikati su odbili Vučićevu ponudu?​

AutorDanas​

Info

25.12.2024.​

15:16 > 15:18​

Komentari​

14
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/397041/Izdaja-nase-borbe-Koji-prosvetni-sindikati-su-odbili-Vucicevu-ponudu.html

Članovi Granskog sindikata prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost" odbili su ponudu koju su dobili na jučerašnem sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
ево и коментара грађана шта мисле о вама

Milisav​

25.12.2024 • 16:02
Velika sramota
da su se sa njim uopšte i sastajali.
Jel njima nije jasno da on nije nadležan za njihove problema ili treba da im se nacrta?
I to u sred ove krize njegovog autoriteta. Treba baš biti naklonjen tim sindikalcima i pomisliti da su nesvesno uvučeni u ovo.
Sramota za sindikalnu borbu, a velika sramota za sve prosvetare koji ćute i s...

А после осуде јавности су преокренули одлуку. Ко их не зна...

Само гледају свој интерес и плату.
Нисудостојни те деце већ су просто тиме издали омладину!

Deca će predložiti bolja rešenja?
Nisu uspeli doktori Đinđić, Koštunica, Mićunović....
eksperti Đelić, Dinkić sa čitavom G17...

Вас просветаре нико више ништа не пита.
Поготово новосађани.

"Izdaja naše borbe": Koji prosvetni sindikati su odbili Vučićevu ponudu?​

AutorDanas​

Info

25.12.2024.​

15:16 > 15:18​

Komentari

14
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/397041/Izdaja-nase-borbe-Koji-prosvetni-sindikati-su-odbili-Vucicevu-ponudu.html
Članovi Granskog sindikata prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost" odbili su ponudu koju su dobili na jučerašnem sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
ево и коментара грађана шта мисле о вама

Milisav​

25.12.2024 • 16:02
Velika sramota
da su se sa njim uopšte i sastajali.
Jel njima nije jasno da on nije nadležan za njihove problema ili treba da im se nacrta?
I to u sred ove krize njegovog autoriteta. Treba baš biti naklonjen tim sindikalcima i pomisliti da su nesvesno uvučeni u ovo.
Sramota za sindikalnu borbu, a velika sramota za sve prosvetare koji ćute i s...

А после осуде јавности су преокренули одлуку. Ко их не зна...

Само гледају свој интерес и плату.
Нисудостојни те деце већ су просто тиме издали омладину!
Ne znam zašto se meni obraćaš, ja sam se izjasnila u svoje ime kao i većina mojih kolega da sa njima nema pregovora.

Back