Kada postoji nesto vise od seksa,,,

Постоји, што не би постојало.. Може да буде скроз ок, само ако су обе стране сигурне да је само секс у питању, да једна не помисли е можда би ту могло нешто па пукне тиква..

Da jasno je da postoji,moze da postoji ,a da li postoji mogucnost da ta veza preraste u nesto vise ,da li j to dobro?Posle takvog odnosa,Sta raditi kada jedna strana se zaljubi i pozeli nesto vise ,kako da to kaze drugoj strani i da li uopste da kaze ili odmah zavrsi sa tim....Ta granica izmedju fizicke privlacnosti i emocija mi uopste nije jasna ...

Da jasno je da postoji,moze da postoji ,a da li postoji mogucnost da ta veza preraste u nesto vise ,da li j to dobro?Posle takvog odnosa,Sta raditi kada jedna strana se zaljubi i pozeli nesto vise ,kako da to kaze drugoj strani i da li uopste da kaze ili odmah zavrsi sa tim....Ta granica izmedju fizicke privlacnosti i emocija mi uopste nije jasna ...

Види, може то да буде добра прича као и све остало, а може и да буде сра*е као и све остало, притом ту си у плусу бар знаш да ли ти секс одговара са њим.. Значи нема правила све може да успе и да пропадне..

Ако се нека страна заљуби треба рећи зашто да не, тад бар имаш шансе овако немаш.. Нема ту много филозофије, мсм од простих ствари се прави математика..

Ако се нека страна заљуби треба рећи зашто да не, тад бар имаш шансе овако немаш.. Нема ту много филозофије, мсм од простих ствари се прави математика..

Pa bas to treba da znam ,koja to prosta matematika moze da napravi granicu izmedju te dve stvari .Nisam sigurna zato i otvaram temu gde je tu granica ?

Pa bas to treba da znam ,koja to prosta matematika moze da napravi granicu izmedju te dve stvari .Nisam sigurna zato i otvaram temu gde je tu granica ?

Мораш да одвојиш секс од заљубљености, значи у мом случају, има девојака са којима бих био овако у комбинацији, али у вези не бих, просто те не привлачи никако другачије него само сексуално (да ти једноставније објасним-дигне ти се ку*ац на њу али не осећаш ништа више) ...

Али опет доста људи и уплови у комбинацију тј пристане зато што је заљубљено у овог/ову другог/другу..

Zanimaju mu prvo muska misljenja a naravno trebalo bi i zene da se ukljuce u diskusiju.
Da li stvarno postoji takva vrsta odnosa da se neko vidja samo zbog sexa?
Jeste li bili u takvoj vezi,koliko dugo je trajala?
.....

2 i nesto godine..ybg brate kad riba nije kadar za nesto vise..toliko dugo sam pokusavao nadograditi odnos..jednostavno nije sposobna

Zanimaju mu prvo muska misljenja a naravno trebalo bi i zene da se ukljuce u diskusiju.
.....
bila ja sa njim se vidjala iz ljubavi on samnom radi seksa.
pomenula sam to vec negde
nije bilo dobro jer sam izashla povredjena
zivot ode dalje i sad necu seksualne varijante
samo ljuuuubav

.....
Probala..ali bezuspesno, proradile su i emocije, a trajala je..pa duze nego sto je trebala. Ne znaci da je to ne moguce, iskljuciti emocije, samo ja to jos nisam uspela, a, nesto, i ne zelim.

ciniti se. kad te celokupno privuce onda se zeli veza. al kad te privlaci samo eksualno a skoro nimalo na drugim poljima onda te razbija od seksa al te ne zanima njegova zivotna filozofija:)

ma pokusala sam ja to, ali ako mi se ne dopada kao covek, nema tu nista...moram i da popricam, moram i da se nasalim sa njim, treba mi i mentalna stimulacija....sto ne znaci da to mora da ide u ozbiljnu vezu ali dobre namere i postovanje moraju da postoje.....imala sam ja 4.5 godine korektan odnos sa covekom koga nisam ni uspela da zavolim, ma koliko da sam zelela, nismo bili kompatibilni za ozbiljnu vezu zbog suvise velikih razlika.....

Back