Када почнете да се осећате лоше поред жене - тада жену треба хитно променити.

rusdrugsrba

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
259
Жене савршено разумеју да када престану да се труде и почну да буду лењи у везама, оне на тај начин провоцирају мушкарца да добије недостајуће сексуалне емоције код друге жене.

Само што се већина њих нада да је мушкарац поред њих већ толико ослабљен и везан да неће преварити и да ће то једноставно толерисати или ће преварити, али да она не зна и да ће се претварати да све је у реду. А касније ће мушкарац остарити, погрбити се и отићи на гробље.

Неке жене чак желе да буду преварене, како би окривиле мушкарца и из кривице га учиниле својим робом на кратком повоцу.

Једна ствар је јасна као дан. Када почнете да се осећате лоше поред жене, почнете да гладујете сексуално, или да једете прерађену храну у кухињи, или храну која нема добар укус, жену треба променити. Нема потребе за било каквим компромисима, обрачунима са сопственом савешћу итд. Само за кофере и за одлазак код мајке или у други стан, свеједно да ли је изнајмљен или не, али таква жена више не треба да живи са тобом.

Жена треба да ти побољша живот, а не да те оптерећује, иначе зашто би ти таква жена била потребна? Да ли си мазохист?
 
1716915472337.png
 
Ma, čim mi nešto/neko ne odgovara, smeta i unosi nervozu, strah, frustraciju... to prestaje da bude predmet mog interesovanja. 8 biliona ljudi, koliko životinja, biljčica, mesta, a ja da blejim u mračnjake i izigravam pajaca? Zašto? Ne smaram ni ovo oko sebe što zaista cenim i volim. Npr. volim svoju novu komšinicu, dopada mi se njeno razmišljanje, delimo hobije, ali kafa se pije jednom mesečno, ne češće. Ne smem da dozvolim da im u kući budem inventar, a i svako ima svoje obaveze, pa i ja.
 

Back
Top