aleksije radicevic
Domaćin
- Poruka
- 3.231
Samo da Gubica ode i meni ništa ne treba više.Kada ode zvaljo u istoriju sa svojom bahatom bagrom,moze li se naci kakvo namjestenje za tebe u novom sistemu?
Zasluzio si.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da Gubica ode i meni ništa ne treba više.Kada ode zvaljo u istoriju sa svojom bahatom bagrom,moze li se naci kakvo namjestenje za tebe u novom sistemu?
Zasluzio si.
Може бити много горе.Садашњи опозиционари су много гори од Вучића.Pa šta?
Ne može biti gore nego ne baviti se momentalnim rušenjem uništitelja srpskog naroda i Srbije.
Pa na vlasti imaš glavne protagoniste te podložnosti...Проблем подложности Србије западњачком диктату не можеш решити тако што ћеш на власт довести НАТО-филе и ЕУ_фанатике.
да те слуде ја ти рекох истину и конкретни докаѕи иѕа тога стоје, хоћеш ли да се овде све документуеј са фотографијама ?Kapetanko, oni kao i ti ističu kako ih ruše Hrvati, Albanci, Bošnje.
прву блокаду је повела динкова перјаница испред групе СТАВ Мила Пајић.. ovaj onaj i nastoje to da povežu sa studentskim protestom.
у новом саду и те како има. а ови ван србиеј да се доѕову памети ид а не наседају на ове. те да на сваком протесту искажем ода смо и против динк грухољића као и миле пајић!A nadaju se da će to imati nekog efekta na protest.
јер у србији везе о динку немају и о мили пајић аи имаће не брини!Ali nema, protest raste, tako da mogu da nas coke u naše žute guze.
Za razliku od tvog botovanja za gore od Vucica,nas interesuje da govna ne zamjene *****.Samo da Gubica ode i meni ništa ne treba više.
Pa ti onda budi za Vučića, ako to misliš.Може бити много горе.Садашњи опозиционари су много гори од Вучића.
Сви у том пленуму имају искуства и леђа у политичком деловању.Oćemo da srušimo ava, a posle ćemo da se bavimo plenumima.
A kako su kod tebe poređani prioriteti, kapetane?![]()
Za razliku od tvog botovanja za gore od Vucica,nas interesuje da govna ne zamjene *****.
да те слуде ја ти рекох истину и конкретни докаѕи иѕа тога стоје, хоћеш ли да се овде све документуеј са фотографијама ?
прву блокаду је повела динкова перјаница испред групе СТАВ Мила Пајић
И дан данас сваки протест они рпедводе и шетњу к, и они на мегафон дају упутства о томе ти говорим.
у новом саду и те како има. а ови ван србиеј да се доѕову памети ид а не наседају на ове. те да на сваком протесту искажем ода смо и против динк грухољића као и миле пајић!
јер у србији везе о динку немају и о мили пајић аи имаће не брини!
а онда ће исплива динко и његови...
е то се мора спречити!
Svi koji bi vukli Srbiju u Nato,svi kojima je srpski narod genocidan,svi koji bi stavili potpis na priznanje Kosovabi Metohije,svi koji bi da prave vojvodjanere i traze autonomiju sjeverne Srbije,svi koji bi se odrekli Republike Srpske...su gori od Vucica i velikog ce sran,ja biti ako oni probaju da zamjene Vucica.Vučić pozvao Srbe da napuste kosovsku policiju - Kurtijevi ljudi zauzeli srpska mesta u toj policiji.
Vučić pozvao Srbe da napuste opštinske institucije u četiri opštine na Severu - Kurti uveo svoju upravu u te opštine.
Vučić pozvao na bojkot opštinskih izbora u opštinama na severu - Kurti sa 2% glasova postao vlast u većinski srpskim opštinama.
Vučić naterao Srbe sa Kosova da (albanskim autobusima) dođu u BG na njegov miting - Kurtijeva policija fizički zauzela insitucije na severu.
Vučićevi ljudi napravili incident u Banjskoj - Kurtijeva međunarodna pozicija se poboljšava, pet Srba izginulo.
Dakle, može se, jasno, iz poteza u potez, pratiti kako Vučić radi za Kurtija, ili u Kurtijevu korist.
Izvoli, nađi mi te "gore od Vučića" da su uradili nešto gore od ovoga.
Ovaj je ubedio narod kako brani Kosovo, teško da neko drugi to može.Може бити много горе.Садашњи опозиционари су много гори од Вучића.
Razmišljajmo na višem nivou. To puko označavanje imenima ne vredi ništa. Nego vredi funkcija u koju su se stavili. A stavili su se u funkciju rušenja najvećeg zla Srbije i srpskog naroda.Сви у том пленуму имају искуства и леђа у политичком деловању.
Нисте им дорасли чим им је прошао тај пленум.
Ако би се држали српске традиције и језика такав политички алат звао би се збор, сабор, скупштина, или савет.
Нисте ни свесни да сте постали плен пленума.
Svi koji bi vukli Srbiju u Nato,svi kojima je srpski narod genocidan,svi koji bi stavili potpis na priznanje Kosovabi Metohije,svi koji bi da prave vojvodjanere i traze autonomiju sjeverne Srbije,svi koji bi se odrekli Republike Srpske...su gori od Vucica i velikog ce sran,ja biti ako oni probaju da zamjene Vucica.
Nije smelo da se dozvoli da nas dovedu u ovu situaciju, ukorenili se previse.Ja sam izračunao da ćemo svakog sledećeg, ako ne valja, srušiti lakše nego ava. I da niko od njih nije veći srbomrzac od njega. Tako da su dobrodošli svi, uključujući i tebe, da bijemo fašiste da ih uništimo, porobljenu Domovinu da oslobodimo!
A zaključujem da bi i ti na prvom mestu rušio ava, tako da ne vidim u čemu je problem?
Nisi odgovorio, ko je uradio ono što sam naveo da je Av uradio? Onu izdaju?Svi koji bi vukli Srbiju u Nato,svi kojima je srpski narod genocidan,svi koji bi stavili potpis na priznanje Kosovabi Metohije,svi koji bi da prave vojvodjanere i traze autonomiju sjeverne Srbije,svi koji bi se odrekli Republike Srpske...su gori od Vucica i velikog ce sran,ja biti ako oni probaju da zamjene Vucica.
Podrzavam studente za trazenje odgovornosti kod bahate vlasti,ali ne mogu gori od Vucica da uzjasu.
Кратко и јасно.
удбашка патка.
али студенти и народ ће се отрести динка грухоњића ане лалић мирана погачара миле пајић брајан брковића!
протести иду али ће они да буду шутнути!
E to, neka protesti idu i neka sruše ava, pa i te na koje si se ti navrzo. Ništa protiv nemam.
Кратко и јасно.
удбашка патка.
али студенти и народ ће се отрести динка грухоњића ане лалић мирана погачара миле пајић брајан брковића!
протести иду али ће они да буду шутнути!
Na koga misliš? Izvini, izgubio sam nit...Nije smelo da se dozvoli da nas dovedu u ovu situaciju, ukorenili se previse.
..pa na vlasti koje su bile i koja sada trenutno vodi Srbiju u direktni propast.Na koga misliš? Izvini, izgubio sam nit...![]()
Pa i ne mogu gori od Ava da uzjašu, jer nema gorih.Podrzavam studente za trazenje odgovornosti kod bahate vlasti,ali ne mogu gori od Vucica da uzjasu.
Ponovo se vratio i procitao.Sve je kriv Vucic,sem za Banjsku nisam siguran da li je Vucic ili neka strana sluzba.Nisi odgovorio, ko je uradio ono što sam naveo da je Av uradio? Onu izdaju?
Лажни равногорче, нема помирења са пленумима и Грухоњићима са онаквом реториком.Razmišljajmo na višem nivou. To puko označavanje imenima ne vredi ništa. Nego vredi funkcija u koju su se stavili. A stavili su se u funkciju rušenja najvećeg zla Srbije i srpskog naroda.
Realno, ovu vlast podržava širok spektar intelektualno inferiornijih ljudi, od površnih do notornih idiota. Nije to neizlečivo ukorenjenje u nekim intelektualnim krugovima, pa da ih ne možeš promeniti. To jednostavno zavisi od proboja u medijima, ili na bilo koji drugi način, istine o njima, i oni su gotovi...pa na vlasti koje su bile i koja sada trenutno vodi Srbiju u direktni propast.
Shvataš li da je to besmisleno govoriti "oni bi", za šta nemaš nikakav dokaz? A "on već je" za šta postoje dokazi...Ponovo se vratio i procitao.Sve je kriv Vucic,sem za Banjsku nisam siguran da li je Vucic ili neka strana sluzba.
I opet ti napisem svi koji bi uradili ono sto sam napisao su gori od Vucica.
Slazem se da ovu vlast podrzava sirok spektar intelaktualno inferiornijih ljudi od povrsnih do notornih idiota.Realno, ovu vlast podržava širok spektar intelektualno inferiornijih ljudi, od površnih do notornih idiota. Nije to neizlečivo ukorenjenje u nekim intelektualnim krugovima, pa da ih ne možeš promeniti. To jednostavno zavisi od proboja u medijima, ili na bilo koji drugi način, istine o njima, i oni su gotovi.