lignjoslav
Početnik
- Poruka
- 3
Kako duga apstinencija moze da utice na ljude?Mora da dolazi do promene nekih hemijskih procesa u glavi,ima li jos neko iz zone sumraka ili su ovde sve sami bachije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, i?lignjoslav:trebao sam da stavim znak ? negde u toku prethodne poruke da bi bilo jasnije sta mi nije jasno
pa nije ni namenjeno onima koji nemaju pojmabajadera:Da, i?lignjoslav:trebao sam da stavim znak ? negde u toku prethodne poruke da bi bilo jasnije sta mi nije jasno
U tvom postu postoji pitanje, konstatacija i pojma nemam sta jos
:wink:blago tebi....ja sam jednom bila na postu celih sedam meseci...bilo ne ponovilo se....dok mi jedan dobri cika nije skrenuo paznju da to ne mora da se radi iskljucivo u braku....onda sam prekinula apstinencijuapotekarka:Zato ja nikad ni ne idem preko tih nedelju dana :wink:
galathea:blago tebi....ja sam jednom bila na postu celih sedam meseci...bilo ne ponovilo se....dok mi jedan dobri cika nije skrenuo paznju da to ne mora da se radi iskljucivo u braku....onda sam prekinula apstinencijuapotekarka:Zato ja nikad ni ne idem preko tih nedelju dana :wink:
)
ops: ?lignjoslav:Kako duga apstinencija moze da utice na ljude?Mora da dolazi do promene nekih hemijskih procesa u glavi,ima li jos neko iz zone sumraka ili su ovde sve sami bachije
NaraYan:lignjoslav:Kako duga apstinencija moze da utice na ljude?Mora da dolazi do promene nekih hemijskih procesa u glavi,ima li jos neko iz zone sumraka ili su ovde sve sami bachije
Izlaze bubuljice i dize se patka na svaku 0,6. curu.
A ti kao ne znash.
jeasus:NaraYan:lignjoslav:Kako duga apstinencija moze da utice na ljude?Mora da dolazi do promene nekih hemijskih procesa u glavi,ima li jos neko iz zone sumraka ili su ovde sve sami bachije
Izlaze bubuljice i dize se patka na svaku 0,6. curu.
A ti kao ne znash.
ja u petak procistio lice![]()
lignjoslav:Kako duga apstinencija moze da utice na ljude?Mora da dolazi do promene nekih hemijskih procesa u glavi,ima li jos neko iz zone sumraka ili su ovde sve sami bachije
dud:lignjoslav:Kako duga apstinencija moze da utice na ljude?Mora da dolazi do promene nekih hemijskih procesa u glavi,ima li jos neko iz zone sumraka ili su ovde sve sami bachije
Prosiri pitanje da bi ti precizno odgovorio...jel mislis na apstinenciju u braku ili ne?
lignjoslav:Kako duga apstinencija moze da utice na ljude?Mora da dolazi do promene nekih hemijskih procesa u glavi,ima li jos neko iz zone sumraka ili su ovde sve sami bachije
jagodica:lignjoslav:Kako duga apstinencija moze da utice na ljude?Mora da dolazi do promene nekih hemijskih procesa u glavi,ima li jos neko iz zone sumraka ili su ovde sve sami bachije
pozdrav iz deep space!! : )))
e ko zna reci cu ti ako se srecno obescastim, do tada..mada mozda i nesrecno...pa valjda sam zato nadr.ana :x ali bar znash da moze bez toga!!! : ) i nema straha od trudnoce!mada verovatno bolje nishta nego neki bljak...joooooj ja se plashim da ne pocnem tek tako i da mi bude odvratno, sada sam ipak opushtena...posto sam kreten...imam ponude za placanje al da se ne naviknem necu!
uzas
mislim da je sex ipak precenjen ?! mislim, ispade da je sve u tome...pa nije!
jagodica:aaaaaa sam te navukla kako sam osecajna...! pishi na mail da se dogovorimo kace da slusamo ploche u mraku i tako!!! mislim d apricamo o polarnim medvedima