kvalitet88
Zainteresovan član
- Poruka
- 162
A nema para da plati drugi stan (ko oce da detaljnije shtati temu moze a nije obavezan da cita ostatak, a do ovdje je dovoljno procitati da bi se shvatila tema, dalje ne morate), a ovaj je toliko zao da jos glumi kako je dobar i u oci laze kako te voli, na djecu gleda zivotinjski, kao na primjer: ti si moja tvorevina, ja sam te rodila/pravio, ti si samo moj spermatozoid/nesto sto je izaslo je moje p*cke, recimo, imate i kompjuter, al znate da vam ga daju samo zato da bi citali u prolazu sto pisete po njemu jer nece da vam kupe sto za kompjuter u sobi nego morate u kuhinji ili dnevnoj, pa onda pocnu da vam se rugaju, a sve kao iz dobre namjere, i iz njihovog kukavicluka da kazu jasno i glasno da vas mrze jer sta ce zaboga komsiluk reci za majku/oca koji mrzi sina. Da dodam jos da isti na primjer namjerno pusta na TV neku televiziju koja vas nervira, pojacava, pjeva na-silu a ne od srca, i cesto pjeva pjesme koje ste upravo maloprije odslusali na YouTube, ali sa izrugivackim glasom, praveci se da ozbiljno misli... A vi nemate kud, jer nemate para, i morate da zivite sa zivim demonom da se tako izrazim. Cak i ako demon ide umjesto vas u trgovinu da donese namirnice, namjerno kupuje ono od cega vam je vise muka a sto ste nekad stvarno voljeli, i dzabe ponavljate da to ne zelite, on vam kaze: "pa ne lazi, ti to volis ako voli iko" itd..
I nekad cak pomislite i da se taj demon promijenio, da se tako izrazim demon, ne mislim stvarno demon, nego kazem, i onda pocnete da pricate sa njim od srca, da se povjeravate, a on kasnije sve sto mu kazete a sramno je i spada u nesto sto se popu ispovijeda pocne da siri kroz "selo" i prica vam iza ledja...
Napomena: ja mislim da je svako svoja licnost, a ne nesto sto je nastalo od necijeg spermatozoida i necije p*cke. I ne vjerujem u teoriju evolucije i genetsko prenosenje crta licnosti. Cak i za izgled mislim da se moze promijeniti iako je u pocetku odredjen genima...
I nekad cak pomislite i da se taj demon promijenio, da se tako izrazim demon, ne mislim stvarno demon, nego kazem, i onda pocnete da pricate sa njim od srca, da se povjeravate, a on kasnije sve sto mu kazete a sramno je i spada u nesto sto se popu ispovijeda pocne da siri kroz "selo" i prica vam iza ledja...
Napomena: ja mislim da je svako svoja licnost, a ne nesto sto je nastalo od necijeg spermatozoida i necije p*cke. I ne vjerujem u teoriju evolucije i genetsko prenosenje crta licnosti. Cak i za izgled mislim da se moze promijeniti iako je u pocetku odredjen genima...