Када неко покушава да испадне духовит у друштву али се нико не смеје... : /

Слажем се но ипак постоји нека преваленца.

Знаш ли ти неке ситуације из живота кад си наилазио на такве?
Да, налетао сам код неких на "хумор" али сам био пристојан па нисам начињао ту тему.

Да, налетао сам код неких на "хумор" али сам био пристојан па нисам начињао ту тему.
Ја бих као што горе написах када бих налетео на такве људе , често би се насмешио или дао неки респектабилан коментар само да не би били исмејани и дискредитовани на било који начин

Е јесам душа од чоека

Рећи ћеш ти мени за неко време. Чика Сиза те готиви па те критикује мало.
Добро, добро, не љутим се. Критика, ако је конструктивна и добронамерна, не може да шкоди!

Добро, добро, не љутим се. Критика, ако је конструктивна и добронамерна, не може да шкоди!
Наравно,. За ово друго имаш овде на дневној бази прегршт очајних полуфора на које се добије лајк и коментар "краљу", "краљице" . Виртуелна сатисфакција self marketinga.

Наравно,. За ово друго имаш овде на дневној бази прегршт очајних полуфора на које се добије лајк и коментар "краљу", "краљице" . Виртуелна сатисфакција self marketinga.
Врло могуће но најврв да нисам тако гледао на то

Ја шта ми је смешно и ставим да ми је смешно, а с чим се слажем обично ставим срце

Pa baš i nisam. :mrgreen:
Што тај зелени? Зезаш ме мало ааааа

А добро, можда си само, ко што мени кажу колеге форумаши, видела ал ниси ссхватила, ниси тако гледала на ствари па ниси ни обратила пажњу...

Pobegla bih od njega jer mnogo priča.
А јбг...

Је л би му радије рекла оно "брате, знам да покушаваш да будеш смешан али није смешно, поради на хумору" или би само кибнула ко што кажеш?

Pa znaš kako, ne može se porediti na humoru, on je posledica a ne uzrok. Uzrok je neosluškivanje, nerazumevanje drugog i želja da se bude duhovit -opet stavljanje sebe ispred. Pravi humor treba da dođe spontano, situaciono, iskreno, pre svega kroz autentično iskustvo. Nešto u ovom smislu sam ti već pre pisala.

Pa znaš kako, ne može se porediti na humoru, on je posledica a ne uzrok. Uzrok je neosluškivanje, nerazumevanje drugog i želja da se bude duhovit -opet stavljanje sebe ispred. Pravi humor treba da dođe spontano, situaciono, iskreno, pre svega kroz autentično iskustvo. Nešto u ovom smislu sam ti već pre pisala.
Све се слажем. Баш јер је био усиљен и што кажеш постављен као узрок а не последица, можда сам и зато био тај који би да је смешан а смеју му се колко је јадан🤣

Back