крсташ
Iskusan
- Poruka
- 6.958
Најгори су ови који се у све разумеју. Прича на све теме, не затвара.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili napravi onu facu kao da ce se naduvati i eksplodirati ako ne nastaviСере сат времена и онда каже "не прекидај ме".
Људи не знају да се празне на време и на правилан начин. Зато и раде те ствари.Ili napravi onu facu kao da ce se naduvati i eksplodirati ako ne nastavi
Siguran?Upadanje u riječ je dokaz manjka inteligencije.
Има неугледних, признајем.Uglavnom im i dodatno zdiba iz usta pod obavezno.
Dali gas i zato śto im i tik tokovi , Instagrami i slični to i sugerirajuRazni glupaci dali gas
znači inteligetni ljudi du svi odreda jako pristojni, skromni, neupadljivi i sl?Pa, poprilično.
Grubo li lośe ponaśanje.
Nametanje
Дају гас на хладан мотор.Razni glupaci dali gas
A ne samo vezano za intelektualnost, nego i karakter. I neki npr nasilnici su inteligentni, ali se lose ponašaju. Neki ljudi koji npr sluźbeno nisu inteligentni, se ipak znaju korigirati i biti pristojniznači inteligetni ljudi du svi odreda jako pristojni, skromni, neupadljivi i sl?
Kako se službeno postaje inteligentan? Testiranjem? I koliki IQ rezultat trebaš postići da bi bio " službeno inteligentan"A ne samo vezano za intelektualnost, nego i karakter. I neki npr nasilnici su inteligentni, ali se lose ponašaju. Neki ljudi koji npr sluźbeno nisu inteligentni, se ipak znaju korigirati i biti pristojni
To ja točno ne znam. Ali, moźda sam se ja nespretno izrazio....nije bitna točno ni neka ekstra visoka inteligencija, nego karakter i ponaśanje.... organizacija ponaśanja.Kako se službeno postaje inteligentan? Testiranjem? I koliki IQ rezultat trebaš postići da bi bio " službeno inteligentan"