a da vas neko nije krisom snimao?Rani radovi malig Aleka![]()
ma bas me briga
=================
od tada ga ucenjuju, derpe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da vas neko nije krisom snimao?Rani radovi malig Aleka![]()
Kad bi mu neko ovo danas pokazao, rekao bi a ne to je onaj drugi vucic iz srs, on vise nije ziva da vas neko nije krisom snimao?
ma bas me briga
=================
od tada ga ucenjuju, derpe
Stvarno sam mislio da botići ne postoje ovde. Mislim ovo je beznačajna konverzacija dok je Instagram, Fejs, komentari ispod portala na B92 npr mnogo više u fokusu.ауторска тема
Вучић је институција , то више нико не може да спори , он је човек којем је Србија на првом месту .
Човек који није спреман на копромис када је криминал у питању , када је корупција у питању, ту не штеди никога јер је ослободио државне институције од страначког залога у ком су биле за време ДОС владивине .
Када је неко криминалац и ради прљаве радње он ће данас бити ухапшен и приведен правди и то видимо , видимо јер се хапсе људи из редова СНС , они опортунисти који су мислили да ће се скривањем иза партије спасити казне за почињено кривично дело , корупцију ..
Видимо да се не штеди нико , почев од криминалних припадника кланова ,са којима је лепо шуровала досовска власт , преко прљаваих полицијаца , припадника БИА , политичара , функционера СНС ..
Нико није поштеђен јер је Србија на првом месту и то је доказ да је политика коју води Александар Вучић политка која је пре свега добра за ову земљу и народ .
Народ није слеп и глув и све види !
А они који би личну користи су добили поруку , нико не сме да се крије иза његовог имена ..свака част председниче
Sve je kod njih u fokusu.Stvarno sam mislio da botići ne postoje ovde. Mislim ovo je beznačajna konverzacija dok je Instagram, Fejs, komentari ispod portala na B92 npr mnogo više u fokusu.
Fokus hokus pokus.Sve je kod njih u fokusu.
BrijanjeRani radovi malig Aleka![]()
https://www.republika.rs/vesti/politika/606176/radnici-gradska-cistoca-napad-novi-sad
ауторска тема
Вучић је институција , то више нико не може да спори , он је човек којем је Србија на првом месту .
Човек који није спреман на копромис када је криминал у питању , када је корупција у питању, ту не штеди никога јер је ослободио државне институције од страначког залога у ком су биле за време ДОС владивине .
Када је неко криминалац и ради прљаве радње он ће данас бити ухапшен и приведен правди и то видимо , видимо јер се хапсе људи из редова СНС , они опортунисти који су мислили да ће се скривањем иза партије спасити казне за почињено кривично дело , корупцију ..
Golobradi deckicBrijanje![]()
To je plaćeno od Telekoma za 6 (i slovima: šest) sezona.
To je plaćeno od Telekoma za 6 (i slovima: šest) sezona.
Kako sam siguran da ti i tebi slični nemate veze ni sa matematikom,
ni sa iznosima većim od socijalne pomoći, da probam da vam objasnim:
Telekom debelo zarađuje od reklama koje se emituju za vreme prenosa.
Ima ekskluzivno pravo emitovanja, naravno da hoće da istisne konkurenciju.
A Telekom još uvek posluje sa dobitkom, ne smete da verujete sve što vam gazda
priča pri deljenju sendviča...![]()
MS-13 koji je sebe proglasio za drzavu.instituciju za kriminal,ubistva,lazi...................