Када кажем Александар Вучић, мислим на институцију!

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.551
ауторска тема

Вучић је институција , то више нико не може да спори , он је човек којем је Србија на првом месту .

Човек који није спреман на копромис када је криминал у питању , када је корупција у питању, ту не штеди никога јер је ослободио државне институције од страначког залога у ком су биле за време ДОС владивине .

Када је неко криминалац и ради прљаве радње он ће данас бити ухапшен и приведен правди и то видимо , видимо јер се хапсе људи из редова СНС , они опортунисти који су мислили да ће се скривањем иза партије спасити казне за почињено кривично дело , корупцију ..

Видимо да се не штеди нико , почев од криминалних припадника кланова ,са којима је лепо шуровала досовска власт , преко прљаваих полицијаца , припадника БИА , политичара , функционера СНС ..

Нико није поштеђен јер је Србија на првом месту и то је доказ да је политика коју води Александар Вучић политка која је пре свега добра за ову земљу и народ .

Народ није слеп и глув и све види !

А они који би личну користи су добили поруку , нико не сме да се крије иза његовог имена ..свака част председниче

Човек се обрачунао са највећом криминалном групом Звицера , са највећим дилерима дроге а све зарад безбедности .

Када сам видела ко је против њега и на шта су спремни , онда сам ја са председником против њих .

Screenshot 2024-12-01 at 11.37.29.png

ауторска тема

Вучић је институција , то више нико не може да спори , он је човек којем је Србија на првом месту .

Човек који није спреман на копромис када је криминал у питању , када је корупција у питању, ту не штеди никога јер је ослободио државне институције од страначког залога у ком су биле за време ДОС владивине .

Када је неко криминалац и ради прљаве радње он ће данас бити ухапшен и приведен правди и то видимо , видимо јер се хапсе људи из редова СНС , они опортунисти који су мислили да ће се скривањем иза партије спасити казне за почињено кривично дело , корупцију ..

Видимо да се не штеди нико , почев од криминалних припадника кланова ,са којима је лепо шуровала досовска власт , преко прљаваих полицијаца , припадника БИА , политичара , функционера СНС ..

Нико није поштеђен јер је Србија на првом месту и то је доказ да је политика коју води Александар Вучић политка која је пре свега добра за ову земљу и народ .

Народ није слеп и глув и све види !

А они који би личну користи су добили поруку , нико не сме да се крије иза његовог имена ..свака част председниче
https://sikter.org

veleizdajnik je nebrojeno puta pogazio ustrav, on je kao kolonijalni upravnik insitutucija zapadnog [neo]kolonijalizma, kao kada djuka bizon kaze okupirace nas ako ne damo litijum svabe kao 1941

on je insititucija i simbol izdaje, juda koji je prodao Hrista za 30 srebrnjaka

insititucija pljackanja, i mafija je institucija kada se inkorporira i sistem drzave, ali na delu je veleizdaja zbog ogromne pljacke

Opljačkana kolonija: EU za 15 god. Srbiji dala 3, a iz nje iznela 200 milijardi evra

veleizdajnik je nebrojeno puta pogazio ustrav, on je kao kolonijalni upravnik insitutucija zapadnog [neo]kolonijalizma, kao kada djuka bizon kaze okupirace nas ako ne damo litijum svabe kao 1941

on je insititucija i simbol izdaje, juda koji je prodao Hrista za 30 srebrnjaka
Bizona izbaciti iz AKS-a.

Bizona izbaciti iz AKS-a.
pa, kako se to ne pise, a ovo idolopoklonstvo tolerise?

ja sada ako kazem jacu rec treba da me banuju?

ovo je idolopoklonstvo slavenske kao i @anajade sto ga zagovara, mislim da mu moramo posvetiti ozbiljnu paznju, u ovome je poenta srpske propasti - idolopokjlonstvu, drzava, institucija - TO SAM JA, OVO SU SVE SLEDBENECI, IDOLOPOKLONICI LUJA XIV.

L'état, c'est moi

L'état, c'est moi (изговор: л'ета, се моа) јесте цитат који се преписује француском краљу Лују XIV. У дословном преводу значи: „Држава, то сам ја.”.

Back