Nikola Tajland
Primećen član
- Poruka
- 642
....
Jovanu Jeremic treba smestiti u
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Palma Plus Jagodina....
На чело Србије!....
cudi me da smeju ovako lascivna pitanja u naslovu temeGde turiti Jovanu Jeremic kada skinemo napredne?
'lascivno': zavodljivo, senzualno, erotično, opsceno, koketno
Jok.Zašto je ta osoba toliko u fokusu? Šta je to što vas privlači kod nje? Što ima love iako je..... (pa dopiši po želji), te vam to daje MAGA nadu da vi niste toliki luzeri? U čemu je kvaka, mili moji?
I mene.cudi me da smeju ovako lascivna pitanja u naslovu teme
Ali zašto? Šta je to što nas fascinira kod primitivaca?Jok.
Lovu imaju mnogi.
Njen javni primitivizam fascinira.
Narod guta ono sto mu se servira.Ne treba je nigdje smjestit. Nije ona kriva što je narod mutav. PINK zarađuje milione samo od poziva za Zadrugu
Ne mozemo da verujemo?Ali zašto? Šta je to što nas fascinira kod primitivaca?
Pa dugo to traje već da biste toliko izneverovavaliNe mozemo da verujemo?
Dugo ne zivim u Srbiji pa me fasciniraPa dugo to traje već da biste toliko izneverovavali
Jeste sigurno je to, leđendoDugo ne zivim u Srbiji pa me fascinira
Gukni Petrovucu?otvaras teme kao da ti je ovo treci nalog na krstarici
Narod guta ono sto mu se servira.
Tu stizemo do Zeljka....
Sta da ti odgovorim?Jeste sigurno je to, leđendo
Svakoj vlasti je potreban neki Zeljko.Da nema budala ne bi bilo ni Mitrovića. Općenito narod je glup. Danas je 2024. godina postoje stotine kanala sa svim mogućim sadržajima, a ljudi gledaju Zadrugu. Pa šta reći
Ne znam koga privlači Jovana Jeremić.Zašto je ta osoba toliko u fokusu? Šta je to što vas privlači kod nje? Što ima love iako je..... (pa dopiši po želji), te vam to daje MAGA nadu da vi niste toliki luzeri? U čemu je kvaka, mili moji?
Da li je moguće da vas Jovana Jeremić sa svojim šizofrenijama oduševljava više nego Žaklina Tatalović Žake sa svojim šizofrenijama i halucinacijama?....