Kada je saznala za samoubistvo sina, majka se obesila

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Kada je u petak saznala za samoubistvo svog sina jedinca koji je živeo i radio u Beogradu, majka Vukosava Mišović nije mogla da pregrmi bol i nekoliko sati kasnije se obesila u svom stanu u Nikšiću. Nesrećnu ženu u subotu ujutru pronašli su njeni najbliži rođaci.

- Ovo je velika tragedija. Verujte da smo svi u šoku i da ovde reči ne mogu da zamene ogroman bol koji svi nosimo. Od prvog časa bili smo sa Vukosavom, pokušavali da je utešimo, koliko-toliko smirimo, ali nije pomoglo. U raspuklom srcu ucveljenog roditelja više nije bilo mesta za život - priča jedan od bliskih rođaka porodice.

Vukosava je radila u Osnovnoj školi „Ratko Žarić“ i ispratila je plejadu generacija koje s ponosom pamte savete svoje vrle učiteljice i nastavnice.

-Pre dve godine umrla im je kćerka, a evo danas sin i majka. Užas. Koliko je mali korak od sreće do tuge? Pa samo do pre dva dana tragediju ništa nije nagoveštavalo. Zašto bog uzima najlepše i najbolje?, priča rođak.

Mišovići priznaju da su se svi radovali što je njihov sin otišao u veliki grad, u Beograd, u kome se skrasio, postao porodičan čovek, stekao brojne prijatelje i u svemu sledio porodičnu tradiciju čestitosti.

http://www.smedia.rs/vesti/vest/951...la-za-samoubistvo-sina-majka-se-obesila.html/
 

Back
Top