KPCTAHK
Poznat
- Poruka
- 9.313
Može, podrazumeva se, ali ona mi ne da - nešto me danas popreko gleda …Ha, ha... može sve za ravnopravnost.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može, podrazumeva se, ali ona mi ne da - nešto me danas popreko gleda …Ha, ha... može sve za ravnopravnost.
Šta reći, a ne zaplakati!Mislim za plavušu, naravno.Neodoljivo-mamljivim pogledom me, kao magnet staro gvožđe, prevuče jedna slatko-reljefna plavuša… Dođoh joj na rukohvat, celivah njenu prelepo izvajanu, meku i mirisavu, kao da je latica najnežnijeg i najmirisavijeg cveća, desnicu, zagledah se u njene nebesko-plavetne oči, nadajući se da će u njima plemenitost njene duše moći da se soči, a onda, u duši sam kulturan i fin gospodin, moje srce joj kroz moje usne izdeklemova:
"Ako je ljubav pesma - `ajde da pevamo;
Ako je ljubav igra - `ajde da igramo !"
"A šta ćemo da radimo ako je ljubav seks ?" - upita me ta bezobrazno-slatko izvajana plavuša.
"Ništa !" - velim joj ja, jer kod mene se na takva pitanja ne odgovara … Kod mene to nije u modi … Kod mene su ljubav vodi - to mi dušu razonodi ...
Pogledajte prilog 560962
A sam pomislih da ćeš da zaplačeš zbog mene zato što me uvek saleću loše žene …Šta reći, a ne zaplakati!Mislim za plavušu, naravno.
Čak ni tada ...Nikad...
Divim se... Svaka cast. Jeftinost vodi u nistavilo. "Ne ostvaruj se svakome, mozda mu cak ni zelja nisi"Čak ni tada ...
Po toj logici, u Srbiji niko ne bi trebao da se zeni...Treba da se zenimo kada je oboje EKONOMSKI NEZAVISNO i ne trebaju drugog da ih izdrzava.
pa kad omatoris ne valjas ni sebi a kamoli drugim
zenidba i udaja odmah u mladim godinama zatim kad se djeca odgoje onda ide razvod i mozete se reshetati skim stignete