Kada je muškarac neraspoložen za sex?

a sad na stranu veze ili brak, to je nesto drugo.
ali situacija da se muvaju i slicno i tip je kao iskulira, a desava se to, ko zna zasto, trema, frka, ma ne znam sta sve ne...
e sad, kako vi gledate na to?
u fazonu muvanje i sve, loze se oboje jedno na drugo i kao kad treba taj prvi eks on nju ladno ispali..

muskarac i neraspolozen za sex ne moze stajati zajedno,muskarac koj kaze da je neraspolozen za sex je gay

Nedostatak informacija ili iskustva.....ima mnogo muškaraca koji su neraspoloženi za sex.....da izuzmemo slučajeve oboljelih od dijabetesa koji imaju organske probleme....kao i žene.....neke uživaju, neke udovoljavaju muškarcima, tako i muškarci........a tek muški klimakterij....da,da....tad su svi manje više neraspoloženi.......to je sad već neka druga tema......

Nisam ni ja znala da postoje takvi muškarci, ali postoje i onda sam shvatila da je stvarno istina ona izreka 100 ljudi 100 ćudi i da muškarci nisu toliko različiti od žena...saznala sam da mu je i majka bila slične naravi i raspoložena za sex samo kad je taj dan sve super...........bilo je to i neko olakšanje.........i sad muškarce posmatram drugačije......ne osuđujem takve ljude........
Čak sam na poslu imala slučaj da žena i muž u braku nisu imali djecu deset godina jer to jednostavno nisu radili....kad je ona zatrudnila bilo je čašćenja na odjelu.......
Samo......svako ima pravo zadovoljiti svoju potrebu........

ne mogu a da ne pitam kako si ovo saznala? : D

a sad na stranu veze ili brak, to je nesto drugo.
ali situacija da se muvaju i slicno i tip je kao iskulira, a desava se to, ko zna zasto, trema, frka, ma ne znam sta sve ne...
e sad, kako vi gledate na to?
u fazonu muvanje i sve, loze se oboje jedno na drugo i kao kad treba taj prvi eks on nju ladno ispali..

Ti sve znash o sexu .....imash li ti josh neka interesovanja...:think:
Mislim super ..samo pitam...

Back