tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
Umoran sam, neraspoložen, večeras je utakmica, moram da uradim ovo ili ono......da li je osoba jednostavno takva i to su mu izgovori ili su to pravi razlozi...da li muškarac mora uvijek biti raspoložen za sex?
do 7 dana u vrh glaveKoliko dugo bi trebale biti tolerantne...........?
Mislim,muskarac uvijek ceka zenu kada je u pitanju sex i to je ustaljeno da on mora obletati oko nje kako bi dobio.Umoran sam, neraspoložen, večeras je utakmica, moram da uradim ovo ili ono......da li je osoba jednostavno takva i to su mu izgovori ili su to pravi razlozi...da li muškarac mora uvijek biti raspoložen za sex?
moraUmoran sam, neraspoložen, večeras je utakmica, moram da uradim ovo ili ono......da li je osoba jednostavno takva i to su mu izgovori ili su to pravi razlozi...da li muškarac mora uvijek biti raspoložen za sex?
i mene zanima sve to s tim sto nisam imala situacije kada on nece ali je bilo situacija kada ja nisam htela. a stvarno sam bila ili umorna ili mrzovoljna i to nije imalo veze sa njim.Umoran sam, neraspoložen, večeras je utakmica, moram da uradim ovo ili ono......da li je osoba jednostavno takva i to su mu izgovori ili su to pravi razlozi...da li muškarac mora uvijek biti raspoložen za sex?
ja bih se istripovala da mu se vise ne svidjami mene zanima sve to s tim sto nisam imala situacije kada on nece ali je bilo situacija kada ja nisam htela. a stvarno sam bila ili umorna ili mrzovoljna i to nije imalo veze sa njim.
a onako zenski sujetno bila bi mi uvreda da on nece![]()
mora jer su zene vecinom nimfomankeUmoran sam, neraspoložen, večeras je utakmica, moram da uradim ovo ili ono......da li je osoba jednostavno takva i to su mu izgovori ili su to pravi razlozi...da li muškarac mora uvijek biti raspoložen za sex?
Mora, to mu je u opisu radnog mesta.Umoran sam, neraspoložen, večeras je utakmica, moram da uradim ovo ili ono......da li je osoba jednostavno takva i to su mu izgovori ili su to pravi razlozi...da li muškarac mora uvijek biti raspoložen za sex?
Tja... Zenska sujeta... Muskarcevo najjache oruzje...i mene zanima sve to s tim sto nisam imala situacije kada on nece ali je bilo situacija kada ja nisam htela. a stvarno sam bila ili umorna ili mrzovoljna i to nije imalo veze sa njim.
a onako zenski sujetno bila bi mi uvreda da on nece![]()
mozda imate to jedno. ali lose rukujete njimeTja... Zenska sujeta... Muskarcevo najjache oruzje...![]()
Mozda nisi objektivna.mozda imate to jedno. ali lose rukujete njime![]()
jao srela samMozda nisi objektivna.
Mozda jos nisi srela prave igrace...
Umoran sam, neraspoložen, večeras je utakmica, moram da uradim ovo ili ono......da li je osoba jednostavno takva i to su mu izgovori ili su to pravi razlozi...da li muškarac mora uvijek biti raspoložen za sex?